Windows 10 sistem Windows 7'ye döndü

Samet acikgoz

Picopat
Katılım
11 Aralık 2020
Mesajlar
112
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Benim oncelikle 2 tane harddiskim var. 1. harddiskte Windows 7 kurulu. 2. harddiskte Windows 10 kurulu. Düne kadar hiçbir sorun yokken. Bugün bilgisayarimi acarken Windows 7 seklinde acilmaya baslandi. Ardindan fotografta oldugu gibi boyle bir şey cikti. Demem o ki ben Windows 10'a nasıl geri getireceğim ve neden boyle Windows 7'ye dönüş yapti?

IMG_20210126_140510.jpg
 
Hocam iki hard disk takarak bilgisayarı gereksiz yavaşlatıyor ve üstüne bir tane yetmiyor gibi iki Windows kurarak 3 kat daha zorluyorsunuz size tavsiyem bir tane işletim sistemi yeter ha illa 2 tane kullanacağım diyorsanız sanal makine programları var (VirtualBox, VMware) onları deneyin, sorununuza gelince Windows diskte tarama yapıyor gibi görünüyor beklemenizi tavsiye ederim.
 
Eğer Windows 7 açılıyorsa Bilgisayarım > Özellikler > Gelişmiş Sistem Ayarları > Gelişmiş > Başlangıç Ve Kurtarma > Ayarlar kısmından Varsayılan İşletim Sistemi bölümünden bir kontrol edin Windows 10 var mı.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı