oggy2134 Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 451 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 3060 i5 12450h 512 gb ssd 16 gb ram Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #1 Merhaba, ben Windows 10 Pro kullanıyorum ama Windows 7'yi özlüyorum ama çoğu şeyi desteklemiyor. Ona benzetmek istiyorum ama nasıl?
Merhaba, ben Windows 10 Pro kullanıyorum ama Windows 7'yi özlüyorum ama çoğu şeyi desteklemiyor. Ona benzetmek istiyorum ama nasıl?
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.042 Makaleler 19 Çözümler 225 Yer Erzincan ❄️ 1 Ekim 2024 #2 Devian art sitesinden icon paketlerini bulup 7tsp ile kurun, görev çubuğu içinde openshell kullanın. Artı 0 Eksi
lykiaareal Centipat Katılım 24 Nisan 2024 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #3 oggy2134 dedi: Merhaba, ben Windows 10 Pro kullanıyorum ama Windows 7'yi özlüyorum ama çoğu şeyi desteklemiyor. Ona benzetmek istiyorum ama nasıl? Genişletmek için tıkla... Rehber: Windows 10'a Windows 7 görünümü vermek Artı 0 Eksi
oggy2134 dedi: Merhaba, ben Windows 10 Pro kullanıyorum ama Windows 7'yi özlüyorum ama çoğu şeyi desteklemiyor. Ona benzetmek istiyorum ama nasıl? Genişletmek için tıkla... Rehber: Windows 10'a Windows 7 görünümü vermek
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.770 Makaleler 19 Çözümler 28 1 Ekim 2024 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Celarus Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 924 Çözümler 4 Yer İstanbul 1 Ekim 2024 #5 oggy2134 dedi: Merhaba, ben Windows 10 Pro kullanıyorum ama Windows 7'yi özlüyorum ama çoğu şeyi desteklemiyor. Ona benzetmek istiyorum ama nasıl? Genişletmek için tıkla... Classic Shell / Open-Shell indirebilirsin, başlat menusunu değiştirir. Oldnewexplorer indirebilirsin, Dosya Gezgini'ni değiştirir. 8Gadgetpack indirebilirsin eski Windows 7 widgetlarına geçersin. Glass8 ile saydam pencere efektini geri getirebilirsin. Artı 0 Eksi
oggy2134 dedi: Merhaba, ben Windows 10 Pro kullanıyorum ama Windows 7'yi özlüyorum ama çoğu şeyi desteklemiyor. Ona benzetmek istiyorum ama nasıl? Genişletmek için tıkla... Classic Shell / Open-Shell indirebilirsin, başlat menusunu değiştirir. Oldnewexplorer indirebilirsin, Dosya Gezgini'ni değiştirir. 8Gadgetpack indirebilirsin eski Windows 7 widgetlarına geçersin. Glass8 ile saydam pencere efektini geri getirebilirsin.