Çözüldü Windows 10 sistemde Bluetooth kulaklık bağlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

slayer1903

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, kablosuz kulakligimi Windows 10 masaüstü bilgisayarima baglamaya calistigimda asagidaki resimdeki hatayi aliyorum. Birkaç kere deniyorum, hata aynen devam ediyor ve daha sonrasinda oradan kayboluyor. Bazen de direkt hiç gormuyor.

Kulaklik telefonuma sorunsuz bir sekilde baglanabiliyor.

Baska cihazlar masaüstü bilgisayarima sorunsuz sekilde bluetooth ile baglanabiliyor.

1. Bluetooth cihazini silip tekrar guncel suruculeri yukledim
  2. Denetim Masası'ndan "Bluetooth cihaziyla ilgili sorunlari bul ve duzelt" yaptim
  3. Bluetooth ayarlarindan "Bluetooth cihazlarinin bu bilgisayari bulmasina izin ver" kismini açtım
  4. Hizmetler kismindan "Bluetooth destek hizmeti"ni Otomatik'e cevirdim ve yeniden baslattim
Kisacasi internette bulabildigim her şeyi yapmaya calistim ama sorunum cozulmedi. Yardimci olabilen cikarsa cok sevinirim.

bluetooth sorun.png

Çözüldü!

Son düzenleme:
Çözüm
Sennheiser Smart Control mobil uygulamasindan factory reset yaptiktan sonra kulakligi telefona baglamadan once direkt bilgisayara bagliyoruz. Daha sonrasinda istersek telefona da baglayabiliyoruz.
Sennheiser Smart Control mobil uygulamasindan factory reset yaptiktan sonra kulakligi telefona baglamadan once direkt bilgisayara bagliyoruz. Daha sonrasinda istersek telefona da baglayabiliyoruz.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı