Merhaba ben Windows 10 kullanıyorum ve FPS düşüşü yaşıyorum. Bilgisayarım 3 aylık ilk ay 280-300 FPS arası alıyordum. 2. ay 280-200 arası alıyordum. Ve şimdi ise 150-100 arası alıyorum bunun sebebi nedir? Ve nasıl çözebilirim?
Merhaba ben Windows 10 kullanıyorum ve FPS düşüşü yaşıyorum. Bilgisayarım 3 aylık ilk ay 280-300 FPS arası alıyordum. 2. ay 280-200 arası alıyordum. Ve şimdi ise 150-100 arası alıyorum bunun sebebi nedir? Ve nasıl çözebilirim?
Nvidia'nın kendi sitesinden güncelleyebilirsiniz. Geforce Experience programını da kullanabilirsiniz çok kullanışlı, güncelleme dışında da birçok işinize yarayabilir. Sistem özelliklerinizi de belirtir misiniz?
NVIDIA'nın kendi sitesinden güncelleyebilirsiniz. GeForce Experience programını da kullanabilirsiniz çok kullanışlı, güncelleme dışında da birçok işinize yarayabilir. Sistem özelliklerinizi de belirtir misiniz?