Çözüldü Windows 10 sistemde mouse sadece masaüstünde çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

darkgrey28

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8
SSD veya HDD modeli
512
Ekran kartı
rx580
İşlemci
i7 3770
Bilgisayar başladığında mouse sadece masaüstünde yenile falan yapabiliyorum ama dosyalar Chrome gibi yerleri açtığımda sadece imleç hareket ediyor, tuşlar çalışmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aygıt yöneticisindeyken mouse devre dışı bırak ve tekrar etkinleştir.

Hayır efendim bu da işe yaramadı bir de format atıp deneyim dedim ürün anahtarı kurma kısmında yine gitti. Mouse sıkıntısız çalışıyor ama bazı yerlerde sıkıntı çıkartıyor.

Sorun galiba farede çünkü eski faremi taktım bilgisayarı baştan başlattığımda hiçbir sıkıntı çıkmadı ama diğer farem Razer DeathAdder V2 Mini modeli CTRL+alt+del yapmadan işlevsiz halde. Faremi nasıl düzeltebilirim?

Sorunu driver kurarak çözdüm konu kilit.
Cihazınız içi en iyi sürücüler zaten yüklü diyor.

Hayır efendim bu da işe yaramadı bir de format atıp deneyim dedim ürün anahtarı kurma kısmında yine gitti. Mouse sıkıntısız çalışıyor ama bazı yerlerde sıkıntı çıkartıyor.

Sorun galiba farede çünkü eski faremi taktım bilgisayarı baştan başlattığımda hiçbir sıkıntı çıkmadı ama diğer farem Razer DeathAdder V2 Mini modeli CTRL+alt+del yapmadan işlevsiz halde. Faremi nasıl düzeltebilirim?

Sorunu driver kurarak çözdüm konu kilit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…