Windows 10 Sisteme Windows 7 Format Atamama Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İdris Usta

Hectopat
Yer
Vergiye
Arkadaşlar uzun süredir attığım son windows 10 64 bit formatından beri format atmıyorum. Windows 7'yi özledim ve birkaç program açlılmıyordu (geçen gün bir konu açtım windows 10 programlar açılmıyor diye gören görmüştür) işte elimde her zaman kullandığım windows 7 boot USB'yi elime aldım bilgisayara taktım reset attım açılırken boot menüye girip her zamanki gibi USB'yi seçtim olan şuydu windows loading files dedi biliyorsunuz o doldu sonra windows starting bölümü geldi orda windowsun işareti çıkmadı orası dolmadı ondan sonra şimdi yükle yazısı falan hiç gelmedi windows starting yazıyor. PC resetleniyor ben denedikçe aynısı olmaya devam ediyor. BIOS'a girip defaulta aldım yok arkadaş çözülmüyor hep aynı şey hep aynı şey yardımlarınızı bekliyorum çok önemli.

Windows 10'dan neden geri dönmek istiyorsunuz ki. Windows 7 gerekli desteğe sahip değil. Ama illaki kuracam diyorsanız BIOS'tan boot ayarlarından LEGACY seçin.

Sorunu çözemediyseniz yardımcı olabilirim.
Pardon olamam yanlış anlamışım mevzuyu.

Windows 10'dan neden geri dönmek istiyorsunuz ki. Windows 7 gerekli desteğe sahip değil. Ama illaki kuracam diyorsanız BIOS'tan boot ayarlarından LEGACY seçin.
Şu laftan bıkmadınız mı ya ? Microsoft'dan daha önce nasıl bir destek aldınızda windows 7 gerekli desteğe sahip değil diyorsunuz cidden anlamıyorum. Ayrıca bir işletim sisteminde bir insan nasıl bir yardıma ihtiyaç duyar ? Eğer kişiselleştirmeye yönelik bir işletim sistemi kullanmak istesek linux kullanırız ki kullanıyorum. Windows 10 tam anlamıyla çöp bir işletim sistemi.

Microsoft'dan daha önce nasıl bir destek aldınız da Windows 7 gerekli desteğe sahip değil diyorsunuz cidden anlamıyorum.
Anlamazsın çünkü teknolojiyi takip etmiyorsun.
Windows 10 tam anlamıyla çöp bir işletim sistemi.
Onun için değil mi Microsoft Dünyada en çok kullanılan işletim sistemi?

Arkadaşlar uzun süredir attığım son windows 10 64 bit formatından beri format atmıyorum.
Güncel donanımlara sahipsen eski Win 7 ve altı OS desteği yok. Yunus'un dediğini yapıp doğru bootable edilmiş usb veya DVD ile atmayı deneyebilirsin.

Anlamazsın çünkü teknolojiyi takip etmiyorsun.

Onun için değil mi Microsoft Dünyada en çok kullanılan işletim sistemi?

Güncel donanımlara sahipsen eski Win 7 ve altı OS desteği yok. Yunus'un dediğini yapıp doğru bootable edilmiş usb veya DVD ile atmayı deneyebilirsin.

Birinci yazdığına itafen :
15 yıllık bilgisayar kullanıcısıyım, şuana kadar hiç microsoft'tan destek almadım. Ve kullandığım işletim sistemide hep lisanslıydı.Yani microsoft'tan windows serilerinden birini kullanarak destek alan kişi ya terbiyemi bozmadan telafuz edeceğim.Bilgisayar kullanmak hakkında hiçbir bilgisi yoktur.

İkinci yazdığına itafen:
İmzan :
KIS 2016- Sistem Tarama Raporu 1- Aida64- Kaspersky Rescue- Tune Up Utulity- MalwareByte- Sistem Tarama Raporu 2
Bu da sanırsam microsoft'u yüceltiyor. Linux kullanıyorum, ve böyle aptal programlara ihtiyaç duymuyorum. Yani microsoft iyi bir firma değil, kullanıcısı gereksiz.Ubuntu kullanmayan insanın gelip burda bana böyle bir laf edip microsoft'u savunması cidden (yine terbiyemi bozmadan telafuz edeceğim) yeni nesil bilgisayar kullanıcısıdır.

Üçüncü yazdığına itafen :
Senin veya başkasının verdiği desteğe kimsenin ihtiyacı yok. Microsoft'un verdiğine de yok. Benim cihazım sadece windows 10 ve 8 destekliyormuş. Fakat isteyince windows 7 kurabildim ve nerdeyse tüm driverlar sorunsuz çalışıyor.

Ayrıca, isminin altına security yazmışsın. Konularını incelediğim zaman sadece antivirüs paylaşmışsın. Neyin security'si bu ?

Saçma mesajlarına cevap vermiyorum çünkü daha yenisin yukarıda dediğim gibi.
Yenimiyim ? Ciddi olamazsın heralde. Şurada sadece windows kullanan insanların bana ahkam kesmesine gülmekten kırılıyorum var ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı