Windows 10 Sistemi Kullanırken Ekranın Gitmesi

259907

Hectopat
Merhabalar arkadaşlar, ben 5 gündür bir sorunla uğraşıyorum. Bir anda olmaya başladı. Windows 10 1809 sürümü yüklü şu anda ve geçenlerde PC'de takılırken birden ekran siyahlaştı. Sonra reset attım, düzeldi ve bu sorun her gün daha da şiddetlendi. Bilgisayara format attım, tertemiz kurulum çektim. Bu sefer formattan sonra ilk açılışta Google'a girince beyaz ekran vermeye başladı. Acayip şekilde güvenli modda açınca hiçbir sıkıntı olmuyor. Güvenli modda her şeyi yapabiliyorum ama normal modda açınca parolamı yazınca direk ekran gidiyor. Artık iyice kötü olmaya başladi. Ekran kartımın en son güncel driverini kurmaya çalıştım, kurarken ekran yine gidiyor. Bu sorunu çözemiyorum. İlk defa böyle bir şey ile karşı karşıya geldim. Aklınıza gelebilecek her şeyi yaptım ama olmuyor. PC'de her şey güncel, bilgisayar özelliklerini de yazıyorum.

* Windows 10 Pro 1809 64 bit
* İşlemci: AMD Athlon x4 635 2.90 ghz
* Ekran Kartı: Sapphire R7 250x
* RAM: 4 GB
* HDD: 500 GB 7200 RPM Samsung

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı