Çözüldü Windows 10 sistemin sürekli reset atması ve reset sonrasında ekran gelmemesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ceannbleidd

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Özellikle oyun oynarken bilgisayar kendi kendine reset atıyor fakat sıcaklık kontrollerini yaptığımda bir sorun olmadığını görüyorum. Yani sorun sıcaklıktan kaynaklanmıyor sanırım. Ayrıca bilgisayar reset attıktan sonra kasa çalışıyor fakat ekran gelmiyor. Minidump dosyaları oluşturduğunu fark ettim fakat okumayı bilmiyorum isteyen olursa konuya ekleyebilirim. Herkese iyi sosyaller.

Çözüm
Bu sürücüyü mü indirmiştiniz?
Eğer bunu denemediyseniz bunu deneyin.

Evet bu sürücüyü indirmiştim.

Bu sürücüyü mü indirmiştiniz?
Eğer bunu denemediyseniz bunu deneyin.

Az önce ekran kartımın güç girişini değiştirdim yedek olarak aynı kablo üzerinde bir 8 pin girişi daha vardı. Az önce oyunu açtığım gibi ekran gidiyordu fakat şu an bir sorun yok gibi sorun sanırım PSU'da.
Öncelikle merhaba. Özellikle oyun oynarken bilgisayar kendi kendine reset atıyor fakat sıcaklık kontrollerini yaptığımda bir sorun olmadığını görüyorum. Yani sorun sıcaklıktan kaynaklanmıyor sanırım. Ayrıca bilgisayar reset attıktan sonra kasa çalışıyor fakat ekran gelmiyor. Minidump dosyaları oluşturduğunu fark ettim fakat okumayı bilmiyorum isteyen olursa konuya ekleyebilirim. Herkese iyi sosyaller.
Dediğin gibi minidump dosyalarını atabilir misin?

Anladım fakat normalde kullandığım uygulamalar dışında bir uygulama açık değildi oyun oynarken, sadece Discord kullanıyorum açıkçası.

Dediğin gibi minidump dosyalarını atabilir misin?

Tabii ki ama windmp ile hangi kısmı görsel alıp yüklemem gerekiyor acaba?

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    33,3 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    20,5 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    20,9 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    57,1 KB · Görüntüleme: 19
Zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Ekran kartı sürücümü yeni güncelledim temiz kurulum yapmama rağmen sorun oluştu sanırım. Tekrar temiz kurulum yapıp deneyeceğim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    14,9 KB · Görüntüleme: 25
Rica ederim :) eğer yine sıkıntı çıkarsa buraya atın ilgilenirim.

Tekrar rahatsız ediyorum fakat NVIDIA'nın kendi sitesinden driverı indirip temiz kurulum yapmama rağmen yine aynı durumu yaşadım. Son minidump görsellerini paylaşıyorum tekrar.

Tekrar rahatsız ediyorum fakat NVIDIA'nın kendi sitesinden driverı indirip temiz kurulum yapmama rağmen yine aynı durumu yaşadım. Son minidump görsellerini paylaşıyorum tekrar.

Bir de bu sefer minidump dosyasını açamadım erişim engellendi. Yönetici olarak çalıştırıp dosya görsellerini paylaştım bir şeyi değiştirir mi bilmiyorum ama farklılık olduğu için belirtiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    24 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    19,7 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    22,5 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png