Çözüldü Windows 10 sistemin sürekli reset atması ve reset sonrasında ekran gelmemesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ceannbleidd

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Özellikle oyun oynarken bilgisayar kendi kendine reset atıyor fakat sıcaklık kontrollerini yaptığımda bir sorun olmadığını görüyorum. Yani sorun sıcaklıktan kaynaklanmıyor sanırım. Ayrıca bilgisayar reset attıktan sonra kasa çalışıyor fakat ekran gelmiyor. Minidump dosyaları oluşturduğunu fark ettim fakat okumayı bilmiyorum isteyen olursa konuya ekleyebilirim. Herkese iyi sosyaller.

Çözüm
Bu sürücüyü mü indirmiştiniz?
Eğer bunu denemediyseniz bunu deneyin.

Evet bu sürücüyü indirmiştim.

Az önce ekran kartımın güç girişini değiştirdim yedek olarak aynı kablo üzerinde bir 8 pin girişi daha vardı. Az önce oyunu açtığım gibi ekran gidiyordu fakat şu an bir sorun yok gibi sorun sanırım PSU'da.
Tekrar rahatsız ediyorum fakat NVIDIA'nın kendi sitesinden driverı indirip temiz kurulum yapmama rağmen yine aynı durumu yaşadım. Son minidump görsellerini paylaşıyorum tekrar.

Bir de bu sefer minidump dosyasını açamadım erişim engellendi. Yönetici olarak çalıştırıp dosya görsellerini paylaştım bir şeyi değiştirir mi bilmiyorum ama farklılık olduğu için belirtiyorum.
Bir şey soracağım Windows kendisi mi indirdi sürücüyü yoksa siz kendiniz mi siteden indirdiniz sürücüyü?

Ben kendim indirdim NVIDIA'nın kendi sitesinden.
Sanırım donanımsal bir sorun :( Çünkü bu hatalar genellikle sürücü silip yükleyince düzeliyor. Az önceki soruyu Windows sürücüleri bazenleri hatalı indirebildiği için sormuştum. Ben biraz daha bakacağım çözümü var mı diye. Ekran kartı modeliniz neydi?

Sanırım donanımsal bir sorun :( çünkü bu hatalar genellikle sürücü silip yükleyince düzeliyor. Az önceki soruyu Windows sürücüleri bazen hatalı indirebildiği için sormuştum. Ben biraz daha bakacağım çözümü var mı diye. Ekran kartı modeliniz neydi?

Palit RTX 3060 Ti. Umarım donanımsal değildir :(. Tekrar teşekkür ederim ilgilendiğiniz için :).

Az önce ekran kartımın güç girişini değiştirdim yedek olarak aynı kablo üzerinde bir 8 pin girişi daha vardı. Az önce oyunu açtığım gibi ekran gidiyordu fakat şu an bir sorun yok gibi sorun sanırım PSU'da.

Son düzenleme:
Çözüm

Tamam o zaman donanımsalmış. Artık düzelmiş oldu :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı