nVerr Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 857 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #1 Sitesine gidiyorum aracı indirin kısmına yazınca ISO dosyası inmiyor. ISO dosyasını nereden bulacağım?
Sitesine gidiyorum aracı indirin kısmına yazınca ISO dosyası inmiyor. ISO dosyasını nereden bulacağım?
fxtih Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 1.337 Çözümler 9 19 Ağustos 2023 #11 TheAny dedi: VPN yada proxy benzeri bir şey kullanıyorsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İlginç, vpn, proxy kullanmıyorum farklı tarayıcıda da denedim olmadı. Artı 0 Eksi
TheAny dedi: VPN yada proxy benzeri bir şey kullanıyorsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İlginç, vpn, proxy kullanmıyorum farklı tarayıcıda da denedim olmadı.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.048 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 19 Ağustos 2023 #12 fxtih dedi: İlginç, vpn, proxy kullanmıyorum farklı tarayıcıda da denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Konumunu gizleyen türden bir şey kullanıyorsun. Bilmiyorum tam olarak ne. Açıklama da bundan bahsediyor. Anonim hizmetlerle kullanıma izin vermiyoruz diyor. Artı 0 Eksi
fxtih dedi: İlginç, vpn, proxy kullanmıyorum farklı tarayıcıda da denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Konumunu gizleyen türden bir şey kullanıyorsun. Bilmiyorum tam olarak ne. Açıklama da bundan bahsediyor. Anonim hizmetlerle kullanıma izin vermiyoruz diyor.
ORBİTRON Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 930 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #13 TheAny dedi: VPN'ya da proxy benzeri bir şey kullanıyorsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... VPN indirme işlemini yavaşlatır hocam. Artı 0 Eksi
TheAny dedi: VPN'ya da proxy benzeri bir şey kullanıyorsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... VPN indirme işlemini yavaşlatır hocam.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.048 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 19 Ağustos 2023 #14 ORBİTRON dedi: VPN indirme işlemini yavaşlatır hocam. Genişletmek için tıkla... Ne alaka? Artı 0 Eksi
ORBİTRON Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 930 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #15 TheAny dedi: Ne alaka? Genişletmek için tıkla... Hocam daha hızlı indirmek varken niye yavaş yükleyesin. Artı 0 Eksi
TheAny dedi: Ne alaka? Genişletmek için tıkla... Hocam daha hızlı indirmek varken niye yavaş yükleyesin.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.048 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 19 Ağustos 2023 #16 ORBİTRON dedi: Hocam daha hızlı indirmek varken niye yavaş yükleyesin. Genişletmek için tıkla... Hala sorumu tekrarlıyorum, ne alaka? Artı 0 Eksi
ORBİTRON dedi: Hocam daha hızlı indirmek varken niye yavaş yükleyesin. Genişletmek için tıkla... Hala sorumu tekrarlıyorum, ne alaka?
ORBİTRON Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 930 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #17 TheAny dedi: Hala sorumu tekrarlıyorum, ne alaka? Genişletmek için tıkla... Hocam biliyorum konuyla alakasız o şekilde indirilebilir ama ben tercih etmiyorum. Artı 0 Eksi
TheAny dedi: Hala sorumu tekrarlıyorum, ne alaka? Genişletmek için tıkla... Hocam biliyorum konuyla alakasız o şekilde indirilebilir ama ben tercih etmiyorum.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.048 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 19 Ağustos 2023 #18 ORBİTRON dedi: Hocam biliyorum konuyla alakasız o şekilde indirilebilir ama ben tercih etmiyorum. Genişletmek için tıkla... O şekilde indirsin veya indirilebilir diye nerede demişim acaba? Okuduğunu anlama problemin mi var? Tüm metni okumadan atlamayın ortaya. Artı 0 Eksi
ORBİTRON dedi: Hocam biliyorum konuyla alakasız o şekilde indirilebilir ama ben tercih etmiyorum. Genişletmek için tıkla... O şekilde indirsin veya indirilebilir diye nerede demişim acaba? Okuduğunu anlama problemin mi var? Tüm metni okumadan atlamayın ortaya.
ORBİTRON Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 930 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #19 TheAny dedi: O şekilde indirsin veya indirilebilir diye nerede demişim acaba? Okuduğunu anlama problemin mi var? Genişletmek için tıkla... Çok Özür diliyorum hocam direk videoyu izlemiştim mesajınızı görmemişim. Artı 0 Eksi
TheAny dedi: O şekilde indirsin veya indirilebilir diye nerede demişim acaba? Okuduğunu anlama problemin mi var? Genişletmek için tıkla... Çok Özür diliyorum hocam direk videoyu izlemiştim mesajınızı görmemişim.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.048 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 19 Ağustos 2023 #20 ORBİTRON dedi: Hocam öyle bir şey dediniz demiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman niye mesaja dislike atıp bana vpn yavas olur diyorsun ki? Ne alaka diye sormamin sebebi de bu. Gerçekten garip. Artı 0 Eksi
ORBİTRON dedi: Hocam öyle bir şey dediniz demiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman niye mesaja dislike atıp bana vpn yavas olur diyorsun ki? Ne alaka diye sormamin sebebi de bu. Gerçekten garip.