Windows 10 siyah ekran sorunu

Kartı ve fanları max hıza getirdim
Ve ayrıca pc iç temizlik yaptim

Kartı ve fanları max hıza getirdim
tamam işte bak dediğime geldin neden söylemiyorsun ,

işlemci grafik kartından sen boot edip format atman gerekiyor düzelir formattan sonra tekrar amd ye takıp tekrardan güncel sürücü yüklüyorsun.Aslında sıkıntı sende değil AMD 'de suç adrenalin diye grafik kartının frekanslarını çok basit bir şekilde yazılım driver yaptıkları için - kullanıcılar bilinçsizce onları kullanıyorlar . neyse geçmiş olsun diliyorum.

H Ve ayrıca hdd kablolarını çıkarıp üfledim
FORMAT atmadan şu an halletmem lazım lütfen..
Boot etmek ne demek bunu lütfen acikla

H
Ve ayrıca hdd kablolarını çıkarıp üfledim

FORMAT atmadan şu an halletmem lazım lütfen..

Boot etmek ne demek bunu lütfen acikla
2. Yere bağladığın kablo takılı olacak -usb yada dvd'den forman atacaksın formattan sonra ekran kartı yerine işlemci grafik kartını kullanacak ondan sonra windows arayüzü gelecek sonra PC kapatacaksın sonra kabloyu tekrar eski yerine takacaksın tekrardan PC açacaksın bu sefer Amd ekran kartını görecek amdnin web sayfasından güncel sürücü kuracaksın eğr sürücüyü yüklerken Amd ekran kartı bulunamadı diye hata alırsan ekran kartın uçmuştur almazsan sürücüyü yükler zaten - sürücü yüklenirse son olarak program ekle kaldırdan Intel Graphics drive kaldırabilirsin .Format atmadan olmaz malesef olur ama ekipmanın olması gerek parçaları deneyecek 2. bir sistem anakart vs. oda sende yok sanırım yada olana bilgisayarcıya götür HDD kurtarır.

Lütfen cevabınız benim için çok önemli 1 CEVAP verin
Yere kablo bağlamadım ki?

Lütfen cevabınız benim için çok önemli 1 CEVAP verin

Yere kablo bağlamadım ki?
2. yere kablo bağladın ya mavi kabloyu onu diyorum Format atmadan olmaz malesef olur ama ekipmanın olması gerek parçaları deneyecek 2. bir sistem anakart vs. oda sende yok sanırım yada olana bilgisayarcıya götür HDD kurtarır önemli programların dosyaların varsa.

1 şey sorucam babam gelince zaten format artırmaya götürmez orada babam gidince pc yi açarları açarlarsa açılmaz çünkü babamda beni..
Lütfen cevap verin veya biz gidince ben adama abi windows 10 enterprise usb format olacak mı diyim ve pc oraya gidince adamlar açamazsa ben ne diyim orada veya adamlar acmazmi
Abim aslında ben o güç ayarlarını bayaģa önceden yapmıştım Yalvarırım çözüm ver

Son düzenleme:

Hocam çok teşekkürler sorunum çözüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…