Windows 10 siyah ekran sorunu

o zor bios pili işine girme sen (saat pili gibidir büyük yuvarlak) biosu uçurabilirsin ona elleme sen -yazılım güncelleyeci program kurdun mu yada bir driver yüklemeye çalıştın mı ? yada amd ekran kartının grafik ayarında frekansı maksimum getirmeye performans için böyle ayar yaptın mı ? bu olay olmadan önce ?
sen şunu yapman lazım biosun geliyor senin intel hd den dediğim kablodan boot edip format atman gerekiyor bios gelirde sisteme geçmezse de donanım birinin bir sorunu var oda amd ekran kartı gibi - işlemcideki grafik biriminden boot edip format atman gerekiyor. formattan sonra kabloloru tekrar değiştir amdye tak pc kapat aç amd dirver yükle yüklenir amd kullanırsın yüklemezse sürücüsü ekran kartında sıkıntı var.
Kartı ve fanları max hıza getirdim
o zor bios pili işine girme sen (saat pili gibidir büyük yuvarlak) biosu uçurabilirsin ona elleme sen -yazılım güncelleyeci program kurdun mu yada bir driver yüklemeye çalıştın mı ? yada amd ekran kartının grafik ayarında frekansı maksimum getirmeye performans için böyle ayar yaptın mı ? bu olay olmadan önce ?
sen şunu yapman lazım biosun geliyor senin intel hd den dediğim kablodan boot edip format atman gerekiyor bios gelirde sisteme geçmezse de donanım birinin bir sorunu var oda amd ekran kartı gibi - işlemcideki grafik biriminden boot edip format atman gerekiyor. formattan sonra kabloloru tekrar değiştir amdye tak pc kapat aç amd dirver yükle yüklenir amd kullanırsın yüklemezse sürücüsü ekran kartında sıkıntı var.
Ve ayrıca pc iç temizlik yaptim

Kartı ve fanları max hıza getirdim
tamam işte bak dediğime geldin neden söylemiyorsun :),

işlemci grafik kartından sen boot edip format atman gerekiyor ;) düzelir formattan sonra tekrar amd ye takıp tekrardan güncel sürücü yüklüyorsun.Aslında sıkıntı sende değil AMD 'de suç adrenalin diye grafik kartının frekanslarını çok basit bir şekilde yazılım driver yaptıkları için - kullanıcılar bilinçsizce onları kullanıyorlar . neyse geçmiş olsun diliyorum.

H
Ve ayrıca hdd kablolarını çıkarıp üfledim

işlemci grafik kartından sen boot edip format atman gerekiyor ;) düzelir formattan sonra tekrar amd ye takıp tekrardan güncel sürücü yüklüyorsun.Aslında sıkıntı sende değil AMD 'de suç adrenalin diye grafik kartının frekanslarını çok basit bir şekilde yazılım driver yaptıkları için - kullanıcılar bilinçsizce onları kullanıyorlar . neyse geçmiş olsun diliyorum.
FORMAT atmadan şu an halletmem lazım lütfen..

Boot etmek ne demek bunu lütfen acikla

H
Ve ayrıca hdd kablolarını çıkarıp üfledim

FORMAT atmadan şu an halletmem lazım lütfen..

Boot etmek ne demek bunu lütfen acikla
2. Yere bağladığın kablo takılı olacak -usb yada dvd'den forman atacaksın formattan sonra ekran kartı yerine işlemci grafik kartını kullanacak ondan sonra windows arayüzü gelecek sonra PC kapatacaksın sonra kabloyu tekrar eski yerine takacaksın tekrardan PC açacaksın bu sefer Amd ekran kartını görecek amdnin web sayfasından güncel sürücü kuracaksın eğr sürücüyü yüklerken Amd ekran kartı bulunamadı diye hata alırsan ekran kartın uçmuştur almazsan sürücüyü yükler zaten - sürücü yüklenirse son olarak program ekle kaldırdan Intel Graphics drive kaldırabilirsin .Format atmadan olmaz malesef olur ama ekipmanın olması gerek parçaları deneyecek 2. bir sistem anakart vs. oda sende yok sanırım yada olana bilgisayarcıya götür HDD kurtarır.

Lütfen cevabınız benim için çok önemli 1 CEVAP verin 😥
2. Yere bağladığın kablo takılı olacak -usb yada dvd'den forman atacaksın formattan sonra ekran kartı yerine işlemci grafik kartını kullanacak ondan sonra windows arayüzü gelecek sonra PC kapatacaksın sonra kabloyu tekrar eski yerine takacaksın tekrardan PC açacaksın bu sefer Amd ekran kartını görecek amdnin web sayfasından güncel sürücü kuracaksın eğr sürücüyü yüklerken Amd ekran kartı bulunamadı diye hata alırsan ekran kartın uçmuştur almazsan sürücüyü yükler zaten - sürücü yüklenirse son olarak program ekle kaldırdan Intel Graphics drive kaldırabilirsin .
Yere kablo bağlamadım ki?

Lütfen cevabınız benim için çok önemli 1 CEVAP verin 😥

Yere kablo bağlamadım ki?
2. yere kablo bağladın ya mavi kabloyu onu diyorum Format atmadan olmaz malesef olur ama ekipmanın olması gerek parçaları deneyecek 2. bir sistem anakart vs. oda sende yok sanırım yada olana bilgisayarcıya götür HDD kurtarır önemli programların dosyaların varsa.

2. yere kablo bağladın ya mavi kabloyu onu diyorum Format atmadan olmaz malesef olur ama ekipmanın olması gerek parçaları deneyecek 2. bir sistem anakart vs. oda sende yok sanırım yada olana bilgisayarcıya götür HDD kurtarır önemli programların dosyaların varsa.
1 şey sorucam babam gelince zaten format artırmaya götürmez orada babam gidince pc yi açarları açarlarsa açılmaz çünkü 😥 babamda beni..
Lütfen cevap verin veya biz gidince ben adama abi windows 10 enterprise usb format olacak mı diyim ve pc oraya gidince adamlar açamazsa ben ne diyim orada veya adamlar acmazmi
Abim aslında ben o güç ayarlarını bayaģa önceden yapmıştım Yalvarırım çözüm ver

Son düzenleme:
  1. Cihazınızı kapatmak için açma/kapatma düğmesini 10 saniye boyunca basılı tutun.
  2. Cihazınızı açmak için açma/kapatma düğmesine tekrar basın.
  3. Windows'un başlatıldığına dair ilk işareti gördüğünüzde (örneğin, bazı cihazlarda cihaz yeniden başlatılırken üreticinin logosu görüntülenir) cihazınızı kapatmak için açma/kapatma düğmesini 10 saniye boyunca basılı tutun.
  4. Cihazınızı açmak için açma/kapatma düğmesine tekrar basın.
  5. Windows yeniden başlatıldığında cihazınızı kapatmak için açma/kapatma düğmesini 10 saniye boyunca basılı tutun.
  6. Cihazınızı açmak için açma/kapatma düğmesine tekrar basın.
  7. Cihazınızın tamamen yeniden başlatılmasını bekleyin. Winre moduna gireceksiniz.
Artık winre modunda olduğunuza göre güvenli moda geçmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. bir seçenek belirleyin ekranında sorun gider > gelişmiş seçenekler > başlangıç ayarları > yeniden başlat'ı seçin.

Windows Kurtarma Ortamı'nda bir seçenek ekranı belirleyin.'nda bir seçenek ekranı belirleyin.

Windows Kurtarma Ortamı'nda sorun giderme ekranı.'nda sorun giderme ekranı.

Windows Kurtarma Ortamı'nda gelişmiş seçenekler ekranı.'nda gelişmiş seçenekler ekranı.

Windows Kurtarma Ortamı'ndaki Başlangıç Ayarları ekranı.'ndaki Başlangıç Ayarları ekranı.

2. Cihazınız yeniden başlatıldıktan sonra bir seçenek listesi göreceksiniz. Ağ ile güvenli mod için listeden 5'i seçin veya F5'e basın.

Hocam çok teşekkürler sorunum çözüldü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı