Windows 10 SolidShare Edition Mağaza Yok

1ReasoN

Kilopat
Daha fazla  
Win10'a Win7'den geçtim. Orijinal değil, bir sistem için 700 TL vermek istemiyorum çünkü. Ben Pro veya Home sürümü gelir diye düşünüyordüm SolidShare geldi (SolidShare ne bu arada bilmiyorum.) Driver'lar temel programlar vs. hepsini kurdum, fakat oyunlara girerken "ms-gamingoverlay" hatası veriyor ve Mağaza'dan bir uygulama seçmemi istiyor ama Mağaza sistemde hiçbir şekilde yüklü değil. Bir türlü çözemedim bu işi. TeamWiever'dan bu işi çözebilecek biri var mı?

Çözüm
Temiz Windows 10 kurulumu yapıp Oyunfor, Hepsiburada, Gittigidiyor gibi sitelerden yaklaşık 40-50 TL gibi bir fiyata orijinal ürün anahtarı alıp etkinleştirebilirsiniz.
Formatı bozulmuş bir işletim sistemi kurmuşsunuz. Yukarıda da yazıldığı gibi, 45-50 TL gibi rakamlara lisans anahtarları alabilirsiniz. Ben de 1 yıldır o kodlardan kullanmaktayım, hiç sorun yaşanmıyor.

Kurulum yaparım da OEM key alıp aktifleştirdikten sonra yüklü olmayan uygulamalar yüklenebilir olacak mı yoksa SolidShare olduğu için yeniden kurmam lazım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulum yaparım da OEM key alıp aktifleştirdikten sonra yüklü olmayan uygulamalar yüklenebilir olacak mı yoksa SolidShare olduğu için yeniden kurmam lazım mı
SolidShare grubunu nasıl bir ISO hazırladığını bilmiyoruz fakat görünen o ki kendileri için "gereksiz" olan bazı şeyleri çıkartmışlar sistemden. Halbuki sistemin kalbini oluşturan etmenler bunlar. Sıfırdan kurulum yapmanızı öneririm. Gelebilecek bir Windows Güncellemesi ile sistem kullanılmaz hale gelebilir. Ve eminim kaldırdıkları birçok şey de oyun performansını doğrudan etkileyen şeyler. Örneğin Gaming Overlay ile oyun sırasında oyun modunun açık olup olmadığını kontrol edebiliyor veya ekran kaydı alabiliyorsunuz. Benim şahsen oyun içinde sıklıkla kullandığım ve DX12 destekli oyunlar için kesinlikle gerekli gördüğüm bir ek araç.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı