Windows 10 son güncelleme yapılmalı mı?

Makaleler
3
Merhaba aşağıdaki güncellemeyi yapayım mı yani yazılım sıkıntısı var mı güncellemenin?
Ekran Görüntüsü (1).png

Son düzenleyen: Moderatör:
KB4512941 güncellemesi biraz sıkıntılı, oyunlarda %10'a yakın performans düşüşü yaşadım, başlat butonuna bastığında da %50 CPU kullanımına ulaşıyor. Ufak problemler olduğu doğrudur. Tüm sistemlerde yaşanmayabilir bu durum.

Diğerini yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Ben KB4512941 güncelleştirmesini yaptım. Herhangi bir sorun gözetlemedim. Yaklaşık 36 saat oldu güncelleme yapalı.

KB4512941 güncellemesi biraz sıkıntılı, oyunlarda %10'a yakın performans düşüşü yaşadım, başlat butonuna bastığında da %50 CPU kullanımına ulaşıyor. Ufak problemler olduğu doğrudur.

Diğerini yapabilirsiniz.
Teşekkür ederim.
Ben KB4512941 güncelleştirmesini yaptım. Herhangi bir sorun gözetlemedim. Yaklaşık 36 saat oldu güncelleme yapalı.
Peki ben yine de riske atmayacagim sonra yapacağım.

Onedriverı silmek performans düşüsü yaşatmaz aksine arkaplanda bazen ağır bir şekilde diski kullanan bir şeyi kaldırmak size fayda sağlar. Korkmayın, özel yollarla kaldırılmıyor bu zaten Microsoft kaldırma gibi bir seçenek vermiş, uygulamalar bölümüne gidin ve kaldırın.

Onedriverı silmek performans düşüsü yaşatmaz aksine arkaplanda bazen ağır bir şekilde diski kullanan bir şeyi kaldırmak size fayda sağlar. Korkmayın, özel yollarla kaldırılmıyor bu zaten Microsoft kaldırma gibi bir seçenek vermiş, uygulamalar bölümüne gidin ve kaldırın.
Hemen kaldırıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı