Windows 10 son güncellemeden sonra internet sorunu

Keremstein

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün bir güncelleme yaptım. Baya şeyler değişti. 15-20 dakika sürdü. Neyse açıldı bilgisayar ne internet kullanabiliyorum ne bir şey yapabiliyorum. Mesela son güncellemeden sonra şunlar oldu. Fare işaretcisinin hemen yanında yuvarlak döner ya, işte o GİF gibi durmadan başa sarıyor hızlı hızlı, yani tam tur dönmüyor. Sonra internet hızından hiç faydalanamıyorum sabah 500 KB/S olan hız şu an 100KB/S felan. Telefonlarda gayet güzel kullanılıyor internet. Steam'da ne mağazaya/ atölyeye girebiliyorum, ne Facebook'a girebiliyorum. Yardım edebilir misiniz ? Daha doğrusu bunu düzeltme şansım var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bugün bir güncelleme yaptım. Baya şeyler değişti. 15-20 dakika sürdü. Neyse açıldı bilgisayar ne internet kullanabiliyorum ne bir şey yapabiliyorum. Mesela son güncellemeden sonra şunlar oldu. Fare işaretcisinin hemen yanında yuvarlak döner ya, işte o GİF gibi durmadan başa sarıyor hızlı hızlı, yani tam tur dönmüyor. Sonra internet hızından hiç faydalanamıyorum sabah 500 KB/S olan hız şu an 100KB/S felan. Telefonlarda gayet güzel kullanılıyor internet. Steam'da ne mağazaya/ atölyeye girebiliyorum, ne Facebook'a girebiliyorum. Yardım edebilir misiniz ? Daha doğrusu bunu düzeltme şansım var mıdır?
Aynı sorun bende de var. Bir türlü çözüm bulamadım.

Aynı sorun bende de var. Bir türlü çözüm bulamadım.
Fare işaretcisinin yanındaki yuvarlak çıldırtacak beni. Steam' da da öyle. Mazağa basıyorum sağ üstte durmadan başa sarıyor mesela tam tur döneceğine %15' ini dönüp geri geliyor. Bu yüzden Steam' da mağaza, profil hiç bir şey açılmıyor. Sadece kütüphane açılıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı