Çözüm Windows 10 Sonrası Bulanık Görüntü ve DPI Sorunları

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Açılış süresi sorununu çözdüm fakat şimdi de ayarlar sadece bilgisayarı yeniden başlatınca uygulanıyor yani bilgisayarı kapatıp açınca eski ayarlara dönüyor ama yeniden başlatınca ayarlar uygulanıyor . Bunun da bir çözümü yok mu bilgisayarı her açtığımda her zaman 1 kere de yeniden mi başlatmam gerekiyor ?

Elle çalıştırmayı da denedim olmadı . işlem başarıyla tamamlandı dese de ayarlar veya görüntü bulankıktığı düzelmiyor . Windows kayıt defterinden oluşturması gereken şeyleri oluşturmuş mu diye de kontrol ettim onları da oluşturmuş ama hala görüntü bulanık . Sadece bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor .

Sırf teşekkür etmek için hesap açtım süper işime yaradı

Hocam bende de Msi ge62 var Windows 8.1 kurdum ekranda ki ufak yazılar ve bazı menülerde ki yazılar bulanık bulanıktı. Bir süre sonra kendiliğinden düzeldi. Şimdi Windows 10 kurdum yine aynı sorun var bazı yazılar bulanık bazıları çok güzel ve canlı şekilde senin verdiğin buradaki çözüm benim sorunuma iyi gelir mi?

Teşekkür ederim.

Arkadaşlar lütfen yardım edin.Arkadaşın dediğini yaptım fakat görüntü her şey çok büyüdü.Bende görev zamanlayıcısından dpı-fix i sildim.Yeniden başlattım ama eski haline dönmedi hala görüntü vs. her şey çok büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…