Windows 10 sorunlu bir sistemdir

365479

Hectopat
Makaleler
3
Ve evet başlıyoruz...

Bir sürü gereksiz hizmet, hepsi teker teker gereksiz. Home sürümü ayrı bir beter. RAM kullanımı acayip fazla. Eski sistemlerin düşmanı, FPS'in düşmanı, mavi ekranlar, Update düşüş yedirtme sorunları, arka planda çalışan boş şeyler. En saçması Microsoft Store. Microsoft Edge daha beter. Doğru düzgün oyun oynattırmıyor. Microsoft hesap belasını Home ile arttırdı, arka plan temasını açık mavi yapıp batırdı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ve evet başlıyoruz...

Bir sürü gereksiz hizmet, hepsi teker teker gereksiz. Home sürümü ayrı bir beter. RAM kullanımı acayip fazla. Eski sistemlerin düşmanı, FPS'in düşmanı, mavi ekranlar, Update düşüş yedirtme sorunları, arka planda çalışan boş şeyler. En saçması Microsoft Store. Microsoft Edge daha beter. Doğru düzgün oyun oynattırmıyor. Microsoft hesap belasını Home ile arttırdı, arka plan temasını açık mavi yapıp batırdı.

Driver'ları halletmesi ve 2 ekran kartlı sistemlerde, ayırma özelliğini seçme gibi güzellikleri dışında katılıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Altına eklemeyi unuttuğunuz şey bunların sizin düşünceleriniz olduğu. Zira birçok arkadaşımla birlikte yıllardır format bile atmadan kullanmaya devam ediyoruz. Herkeste aynı performansı vermeyebilir. Donanım özelliklerinizi yazarsanız sorunlarınız için yardımcı olabiliriz.

Hizmetler konusunda ufak olsa da haklılık payınız var fakat geri kalanını daha önce hiç yaşamadım ve yaşayanı görmedim.

Windows 10 size sosyalde "Windows 10 sorunlu bir işletim sistemdir" diye başlık açtıracak kadar ne yapmış olabilir? Deneyimlerinizi merak ettim.

Ve evet başlıyoruz...

Windows 11 işi toparladı bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı