Windows 10 sorunlu bir sistemdir

Gereksiz uygulamaların çoğunu bildiğim kadarıyla kaldırabilirsiniz.
Microsoft Edge gerekli kullanıcı ayarlarıyla çok sade ve harika bir tarayıcı oluyor.
Şu ana kadar hiç mavi ekran yemedim, gereksiz RAM kullanımına şahit olmadım, belki "biraz fazla ama çok değil.
Şu ana kadarki en iyi işletim sistemi Windows 10'dur bana kalırsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ve evet başlıyoruz...

Bir sürü gereksiz hizmet, hepsi teker teker gereksiz. Home sürümü ayrı bir beter. RAM kullanımı acayip fazla. Eski sistemlerin düşmanı, FPS'in düşmanı, mavi ekranlar, Update düşüş yedirtme sorunları, arka planda çalışan boş şeyler. En saçması Microsoft Store. Microsoft Edge daha beter. Doğru düzgün oyun oynattırmıyor. Microsoft hesap belasını Home ile arttırdı, arka plan temasını açık mavi yapıp batırdı.
Windows 7 fan.
Beğenmiyorsan 8.1 var.

Ve evet başlıyoruz...

Bir sürü gereksiz hizmet, hepsi teker teker gereksiz. Home sürümü ayrı bir beter. RAM kullanımı acayip fazla. Eski sistemlerin düşmanı, FPS'in düşmanı, mavi ekranlar, Update düşüş yedirtme sorunları, arka planda çalışan boş şeyler. En saçması Microsoft Store. Microsoft Edge daha beter. Doğru düzgün oyun oynattırmıyor. Microsoft hesap belasını Home ile arttırdı, arka plan temasını açık mavi yapıp batırdı.
Sistemin ne?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı