Yago Kilopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 336 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front End Developer / Profosyonel Powerlifting Sporcusu 7 Nisan 2018 #21 blackflood dedi: Oyun konusunda biraz sıkıntısı var şu an için sanırım sürücüler ile alakalı bir durum kıytırık LOL' de dahi geçişlerde Vista dönemindeki gibi çakılabilmekte. Oyun haricindeki tüm alanlarda stabil donma takılma gibi sorunlar ile karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... PUBG de kendinden sorunlu oyun zaten Herhalde aşırı sıkıntı yaşamam.Şimdi usb hazırladım yarın geçeceğim inşallah.Cevabınız için teşekkür ederim.
blackflood dedi: Oyun konusunda biraz sıkıntısı var şu an için sanırım sürücüler ile alakalı bir durum kıytırık LOL' de dahi geçişlerde Vista dönemindeki gibi çakılabilmekte. Oyun haricindeki tüm alanlarda stabil donma takılma gibi sorunlar ile karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... PUBG de kendinden sorunlu oyun zaten Herhalde aşırı sıkıntı yaşamam.Şimdi usb hazırladım yarın geçeceğim inşallah.Cevabınız için teşekkür ederim.