Windows 10 SSD ile 21 Saniyede Açılması Normal midir?

sthtoremember

Kilopat
Kullandığım Windows sürümleri içinde en yavaş açılan Windows 10. Sizde de durum böyle mi? İlginç olan msconfig ayarlarından hizmetleri, başlangıçta açılan programların hepsi kapalı da açık da olsa bu süre değişmiyor. Ölçüyorum hep 21 sn. Bu durum normal mi? Düzenli bakım temizlik vs yapıyorum, aynı yüklü yazılımlarla W7 ve 8.1'de yaklaşık 10 saniyede masaüstü kullanıma hazır hale geliyordu. 21 sn iyi bir süre yine de ama diğer sürümlere karşı geride kalması ilginç. (Hızlı başlat özelliği kapalı.)

Son düzenleme:
SSD'nin hız testini Crystal Disk Mark ile yapın, sonuçları burada paylaşın. Anakartınızın marka ve modelini belirtin.

Pc'nin sistem özellikleri nedir bilmiyorum. Yazılımı yeni mi kurdunuz yoksa zamanlamı yavaşladı. Bende Windows 10 kullanıyorum. 5-6 sn içerisinde açılıyor.

Pc'nin sistem özellikleri nedir bilmiyorum. Yazılımı yeni mi kurdunuz yoksa zamanlamı yavaşladı. Bende Windows 10 kullanıyorum. 5-6 sn içerisinde açılıyor.
Benim bilgisayar mı anormal anlayamıyorum ki. Benimki ise 10-15 saniyede açılıyor.

Benim bilgisayarım SSD olmadan 24 saniyede açılıyor ve işlemcinin pentium e5400 işletim sistemi Windows 10

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…