Windows 10 SSD ile 21 Saniyede Açılması Normal midir?

Şimdi Hızlı Başlat özelliğini açıp denedim 11 saniyede masaüstü geliyor. Hızlı başlat özelliği tam kapatıp açmıyor ama biliyorsunuz ki. Yazan arkadaşların söylediği çok kısa değerler Hızlı Başlat özelliği açıkken olan değerler mi kapalıyken mi?

Hocam lütfen anakartınızı ve SSD'nizin hız testini de bizimle paylaşır mısınız?

Buyrun.
Pc'nin sistem özellikleri nedir bilmiyorum. Yazılımı yeni mi kurdunuz yoksa zamanlamı yavaşladı. Bende Windows 10 kullanıyorum. 5-6 sn içerisinde açılıyor.

İlk 8.1'den her şeyi sıfırlama seçeneğiyle yükseltmiştim. O zaman açılış 17 sn civarıydı, hızlı başlat özelliği kapalıydı yine. Sizin 5-6 sn açılma süreniz hızlı başlat ile sanırım?

Dosya Ekleri

• hız testi.png
    hız testi.png
    15,5 KB · Görüntüleme: 140
  • sistem.png
    sistem.png
    4,9 KB · Görüntüleme: 115
Okuma hızı normal fakat yazma hızı normalden 100 MB daha düşük. Fakat ne olursa olsun daha hızlı açılması lazım. Ben bir sorun bulamadım.

Peki başlangıç programlarının ya da hizmetlerin kapatılıp açılmasının bir etki etmemesinin sebebi ne olabilir ki? Hepsini kapatsam da her şeyi açsam da değişmiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı