Windows 10 SSD kurulumu sonrası HDD'den silmek

Creepy heaad

Hectopat
Yeni aldığım SSD'ye Windows kurmuştum. Üzerinden 3-4 ay geçti eski HDD'deki Windows çok yer kaplıyor acaba nasıl silebilirim? Silersem bir sorun yaşar mıyım? Önyükleme kısmını önceden silmiştim zaten fakat dediğim gibi yer kaplıyor disk biçimlendirmeden nasıl sadece Windows'u silebilirim?

Yeni aldığım SSD'ye Windows kurmuştum. Üzerinden 3-4 ay geçti eski HDD'deki Windows çok yer kaplıyor acaba nasıl silebilirim? Silersem bir sorun yaşar mıyım? Önyükleme kısmını önceden silmiştim zaten fakat dediğim gibi yer kaplıyor disk biçimlendirmeden nasıl sadece Windows'u silebilirim?

Maalesef o harddiski bir Windows kurma (10 8 7 fark etmez) ile silmeniz gerekir ve bütün verinizi kaybedersiniz yani tek yolu hard dsiki sıfırlamak

Mecburen disk biçimlendireceksiniz. Çok önemli verilerinizi alın sadece.

Hocam Windows klasörünü silince olmuyor mu ben mi yanlış biliyorum?
Veya içinde çok fazla bir şey yoksa oradaki gerekli dosyaları masaüstüne falan bir yere koyun. Daha sonra biçimlendirin ve dosyalarınızı geri oraya aktarın.

Maalesef o harddiski bir Windows kurma (10 8 7 fark etmez) ile silmeniz gerekir ve bütün verinizi kaybedersiniz yani tek yolu hard dsiki sıfırlamak

Arkadaşın dediği gibi sıfırlaman gerekir diye biliyorum. İstersen ssd de yer varsa harddiskteki verileri aktar ssd ye sıfırlama sonrası geri alırsın

Windows kurma kısmına girmene gerek yok disk yöneticiden bütün diski silip tekrardan biçimlendirebilirsin. Tabi ki HDD'deki verilerin hepsi silinecek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı