E emiryyasar Decapat Katılım 17 Ağustos 2018 Mesajlar 47 12 Mart 2021 #1 Herkese selamlar. Olayı kısaca özet geçeyim; Windows'um (C) HDD üzerine kurulu, D diskim ise SSD. Windows'umu SSD'ye kurmak istiyorum, yani mantıken yer değiştirmek istiyorum. Formatla da olabilir, nasıl yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2021
Herkese selamlar. Olayı kısaca özet geçeyim; Windows'um (C) HDD üzerine kurulu, D diskim ise SSD. Windows'umu SSD'ye kurmak istiyorum, yani mantıken yer değiştirmek istiyorum. Formatla da olabilir, nasıl yapacağım?
A Alfo Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 140 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 12 Mart 2021 #2 Temiz kurulum için format ekranında diskleri biçimlendirin. Daha sonra Windows'u kurmak istediğiniz bölümü seçin. Artı 0 Eksi
Temiz kurulum için format ekranında diskleri biçimlendirin. Daha sonra Windows'u kurmak istediğiniz bölümü seçin.
KS KS E emiryyasar Decapat Katılım 17 Ağustos 2018 Mesajlar 47 12 Mart 2021 #3 nasıl yapacağımı bilmiyorum link atar mısınız? Artı 0 Eksi
Muhammed Demir Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 197 Yer Trabzon 12 Mart 2021 #4 emiryyasar dedi: Nasıl yapacağımı bilmiyorum link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
emiryyasar dedi: Nasıl yapacağımı bilmiyorum link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS E emiryyasar Decapat Katılım 17 Ağustos 2018 Mesajlar 47 12 Mart 2021 #5 USB'siz olmuyor mu? Artı 0 Eksi
Muhammed Demir Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 197 Yer Trabzon 12 Mart 2021 #6 emiryyasar dedi: USB'siz olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Olmuyor. Artı 0 Eksi