byBluee Centipat Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 40 12 Aralık 2019 #1 Ben uzun zamandır Windows 10'un standart mouse imlecini arıyorum fakat bulamıyorum nereden bulabilirim?
Ben uzun zamandır Windows 10'un standart mouse imlecini arıyorum fakat bulamıyorum nereden bulabilirim?
EnesKys Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #11 m0rphine dedi: SFC /scannow komutunu deneyin. Bu işlemi yapmak için herhangi bir izne ihtiyacınız yok normalde. Genişletmek için tıkla... CMD'yi yönetici olarak açıp yazdım tarıyor bakalım. m0rphine dedi: sfc /scannow komutunu deneyin. Bu işlemi yapmak için herhangi bir izne ihtiyacınız yok normalde. Genişletmek için tıkla... yazdım hiç bir sıkıntı bulmadı. Artı 0 Eksi
m0rphine dedi: SFC /scannow komutunu deneyin. Bu işlemi yapmak için herhangi bir izne ihtiyacınız yok normalde. Genişletmek için tıkla... CMD'yi yönetici olarak açıp yazdım tarıyor bakalım. m0rphine dedi: sfc /scannow komutunu deneyin. Bu işlemi yapmak için herhangi bir izne ihtiyacınız yok normalde. Genişletmek için tıkla... yazdım hiç bir sıkıntı bulmadı.
xDenizKaya Femtopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #12 m0rphine dedi: Bir .inf dosyası ile yüklenebilir şekilde değildi. Şu şekilde elle kurabilirsiniz: Klasörü C:\Windows\Cursors dizinine kopyalayın. Fare imleci ayarlarını açın. Oradaki listelenen bütün imleçleri, indirdiğiniz klasördeki imleçlerle değiştirin. "Farklı kaydet" butonuna basarak oluşturduğunuz düzene isim vererek kaydedin. Bu şekilde yeni bir imleç düzeni oluşturmuş olursunuz. Genişletmek için tıkla... yaptım ayarlara girdim cursors klasörü bozuldu diyor Artı 0 Eksi
m0rphine dedi: Bir .inf dosyası ile yüklenebilir şekilde değildi. Şu şekilde elle kurabilirsiniz: Klasörü C:\Windows\Cursors dizinine kopyalayın. Fare imleci ayarlarını açın. Oradaki listelenen bütün imleçleri, indirdiğiniz klasördeki imleçlerle değiştirin. "Farklı kaydet" butonuna basarak oluşturduğunuz düzene isim vererek kaydedin. Bu şekilde yeni bir imleç düzeni oluşturmuş olursunuz. Genişletmek için tıkla... yaptım ayarlara girdim cursors klasörü bozuldu diyor
Eymen EFExx Femtopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #13 m0rphine dedi: Windows 10 kullanıyorum. Windows\Cursors klasörünü RAR haline getirip Yandex'e yükledim. Buyrun: Cursors.rar Посмотреть и скачать с Яндекс Диска yadi.sk Not: İçinde Windows 10'un bütün imleçleri var. Hangisini istiyorsunuz bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... allah razı olsun m0rphine dedi: Windows 10 kullanıyorum. Windows\Cursors klasörünü RAR haline getirip Yandex'e yükledim. Buyrun: Cursors.rar Посмотреть и скачать с Яндекс Диска yadi.sk Not: İçinde Windows 10'un bütün imleçleri var. Hangisini istiyorsunuz bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... allah razı olsun Artı 0 Eksi
m0rphine dedi: Windows 10 kullanıyorum. Windows\Cursors klasörünü RAR haline getirip Yandex'e yükledim. Buyrun: Cursors.rar Посмотреть и скачать с Яндекс Диска yadi.sk Not: İçinde Windows 10'un bütün imleçleri var. Hangisini istiyorsunuz bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... allah razı olsun m0rphine dedi: Windows 10 kullanıyorum. Windows\Cursors klasörünü RAR haline getirip Yandex'e yükledim. Buyrun: Cursors.rar Посмотреть и скачать с Яндекс Диска yadi.sk Not: İçinde Windows 10'un bütün imleçleri var. Hangisini istiyorsunuz bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... allah razı olsun
pr1me Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 375 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #14 Çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
BlckShdw Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 442 Çözümler 6 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 RAM: 16 GB DDR4 3200 Mhz (2x8) GPU: GTX 1650 GDDR6 4 GB VRAM CPU: i5 10300H SSD: 1 TB M2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2021 #15 m0rphine dedi: Windows 10 kullanıyorum. Windows\Cursors klasörünü RAR haline getirip Yandex'e yükledim. Buyurun: Cursors.rar Посмотреть и скачать с Яндекс Диска yadi.sk Not: İçinde Windows 10'un bütün imleçleri var. Hangisini istiyorsunuz bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim sayenizde hazırladım. EnesKys dedi: Bu işlem için td... Size izin vermelidir diyor. Yönetici hesaptayımda. Genişletmek için tıkla... Merhaba! Sizlere. İnf dosyası yazılmış olarak verebilirim! Artı 0 Eksi
m0rphine dedi: Windows 10 kullanıyorum. Windows\Cursors klasörünü RAR haline getirip Yandex'e yükledim. Buyurun: Cursors.rar Посмотреть и скачать с Яндекс Диска yadi.sk Not: İçinde Windows 10'un bütün imleçleri var. Hangisini istiyorsunuz bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim sayenizde hazırladım. EnesKys dedi: Bu işlem için td... Size izin vermelidir diyor. Yönetici hesaptayımda. Genişletmek için tıkla... Merhaba! Sizlere. İnf dosyası yazılmış olarak verebilirim!
Q qweewq Femtopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #16 m0rphine dedi: Bir. İnf dosyası ile yüklenebilir şekilde değildi. Şu şekilde elle kurabilirsiniz: Klasörü C:\Windows\Cursors dizinine kopyalayın. Fare imleci ayarlarını açın. Oradaki listelenen bütün imleçleri, indirdiğiniz klasördeki imleçlerle değiştirin. "Farklı kaydet" butonuna basarak oluşturduğunuz düzene isim vererek kaydedin. Bu şekilde yeni bir imleç düzeni oluşturmuş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Bana videosuyla gönderebilir misiniz? m0rphine dedi: Bir. İnf dosyası ile yüklenebilir şekilde değildi. Şu şekilde elle kurabilirsiniz: Klasörü C:\Windows\Cursors dizinine kopyalayın. Fare imleci ayarlarını açın. Oradaki listelenen bütün imleçleri, indirdiğiniz klasördeki imleçlerle değiştirin. "Farklı kaydet" butonuna basarak oluşturduğunuz düzene isim vererek kaydedin. Bu şekilde yeni bir imleç düzeni oluşturmuş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Bana videosuyla atabilir misiniz? Çok bir şey anlayamadım da. Artı 0 Eksi
m0rphine dedi: Bir. İnf dosyası ile yüklenebilir şekilde değildi. Şu şekilde elle kurabilirsiniz: Klasörü C:\Windows\Cursors dizinine kopyalayın. Fare imleci ayarlarını açın. Oradaki listelenen bütün imleçleri, indirdiğiniz klasördeki imleçlerle değiştirin. "Farklı kaydet" butonuna basarak oluşturduğunuz düzene isim vererek kaydedin. Bu şekilde yeni bir imleç düzeni oluşturmuş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Bana videosuyla gönderebilir misiniz? m0rphine dedi: Bir. İnf dosyası ile yüklenebilir şekilde değildi. Şu şekilde elle kurabilirsiniz: Klasörü C:\Windows\Cursors dizinine kopyalayın. Fare imleci ayarlarını açın. Oradaki listelenen bütün imleçleri, indirdiğiniz klasördeki imleçlerle değiştirin. "Farklı kaydet" butonuna basarak oluşturduğunuz düzene isim vererek kaydedin. Bu şekilde yeni bir imleç düzeni oluşturmuş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Bana videosuyla atabilir misiniz? Çok bir şey anlayamadım da.
of3 Femtopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #17 Windows Metro Cursors by nohopestage on DeviantArt Buyrun Artı 0 Eksi
Q qweewq Femtopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #18 of3 dedi: Windows Metro Cursors by nohopestage on DeviantArt Buyrun Genişletmek için tıkla... Nasıl yükleyeceğiz peki ben yükleyemedim. Artı 0 Eksi
of3 dedi: Windows Metro Cursors by nohopestage on DeviantArt Buyrun Genişletmek için tıkla... Nasıl yükleyeceğiz peki ben yükleyemedim.
of3 Femtopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #19 qweewq dedi: Nasıl yükleyeceğiz peki ben yükleyemedim. Genişletmek için tıkla... İnstall dosyasına sağ tıkla yükle de Artı 0 Eksi
qweewq dedi: Nasıl yükleyeceğiz peki ben yükleyemedim. Genişletmek için tıkla... İnstall dosyasına sağ tıkla yükle de
BlckShdw Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 442 Çözümler 6 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 RAM: 16 GB DDR4 3200 Mhz (2x8) GPU: GTX 1650 GDDR6 4 GB VRAM CPU: i5 10300H SSD: 1 TB M2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Haziran 2021 #20 of3 dedi: İnstall dosyasına sağ tıkla yükle de. Genişletmek için tıkla... Bu sistem imleci olarak yükleniyor yani silmeniz için farklı bir yöntem gerekli. Yardım gerekirse bu yorumu alıntılayın hallederiz. Artı 0 Eksi
of3 dedi: İnstall dosyasına sağ tıkla yükle de. Genişletmek için tıkla... Bu sistem imleci olarak yükleniyor yani silmeniz için farklı bir yöntem gerekli. Yardım gerekirse bu yorumu alıntılayın hallederiz.