SFC /scannow komutunu deneyin. Bu işlemi yapmak için herhangi bir izne ihtiyacınız yok normalde.
yazdım hiç bir sıkıntı bulmadı.sfc /scannow komutunu deneyin. Bu işlemi yapmak için herhangi bir izne ihtiyacınız yok normalde.
yaptım ayarlara girdim cursors klasörü bozuldu diyorBir .inf dosyası ile yüklenebilir şekilde değildi. Şu şekilde elle kurabilirsiniz:
Bu şekilde yeni bir imleç düzeni oluşturmuş olursunuz.
- Klasörü C:\Windows\Cursors dizinine kopyalayın.
- Fare imleci ayarlarını açın.
- Oradaki listelenen bütün imleçleri, indirdiğiniz klasördeki imleçlerle değiştirin.
- "Farklı kaydet" butonuna basarak oluşturduğunuz düzene isim vererek kaydedin.
allah razı olsunWindows 10 kullanıyorum. Windows\Cursors klasörünü RAR haline getirip Yandex'e yükledim. Buyrun:
Not: İçinde Windows 10'un bütün imleçleri var. Hangisini istiyorsunuz bilmiyorum.![]()
allah razı olsunWindows 10 kullanıyorum. Windows\Cursors klasörünü RAR haline getirip Yandex'e yükledim. Buyrun:
Not: İçinde Windows 10'un bütün imleçleri var. Hangisini istiyorsunuz bilmiyorum.![]()
Windows 10 kullanıyorum. Windows\Cursors klasörünü RAR haline getirip Yandex'e yükledim. Buyurun:
Bu işlem için td... Size izin vermelidir diyor. Yönetici hesaptayımda.
Bir. İnf dosyası ile yüklenebilir şekilde değildi. Şu şekilde elle kurabilirsiniz:
- Oradaki listelenen bütün imleçleri, indirdiğiniz klasördeki imleçlerle değiştirin.
Bir. İnf dosyası ile yüklenebilir şekilde değildi. Şu şekilde elle kurabilirsiniz:
Nasıl yükleyeceğiz peki ben yükleyemedim.
İnstall dosyasına sağ tıkla yükle deNasıl yükleyeceğiz peki ben yükleyemedim.
İnstall dosyasına sağ tıkla yükle de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.