Windows 10 Store'da uygulama aransın mı? hatası veriyor

Cnzxr

Decapat
Fakat PC aşırı yavaş. Ben de en azından gereksiz hizmetleri devre dışı bırakayım dedim ve şuradakilerin çoğunu devre dışı bıraktım. https://www.technopat.net/sosyal/ko...3*MTc1MTU4NDQzNy41Mi4xLjE3NTE1ODQ0MzcuMC4wLjA.
PC'yi kapatip açtım ve bir sorun oluştuğundan pininiz kullanilamiyor. Pininizi tekrar ayarlamak icin tıklayın diyor. Tıklıyorum bir şey gelmiyor bir iki kez yaptiktan sonra "Store'da uygulama aransin mi?"diyor. Bu hizmetlerden hangisi yapmis olabilir bunu? Ve nasıl geri açacağım? Çünkü guvenli modda da acamiyorim PC'yi aynisi oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu gordum yaptim ve oturum acma secenekleri geldi, normal sifreyle görebiliyorum fakat pin hala ayni sorun. Nasıl çözeceğim? Hangi hizmet yapmış olabilir?

17515845493583214152044499121090.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Fakat PC aşırı yavaş. Ben de en azından gereksiz hizmetleri devre dışı bırakayım dedim ve şuradakilerin çoğunu devre dışı bıraktım. https://www.technopat.net/sosyal/ko...3*MTc1MTU4NDQzNy41Mi4xLjE3NTE1ODQ0MzcuMC4wLjA.
PC'yi kapatip açtım ve bir sorun oluştuğundan pininiz kullanilamiyor. Pininizi tekrar ayarlamak icin tıklayın diyor. Tıklıyorum bir şey gelmiyor bir iki kez yaptiktan sonra "Store'da uygulama aransin mi?"diyor. Bu hizmetlerden hangisi yapmis olabilir bunu? Ve nasıl geri açacağım? Çünkü guvenli modda da acamiyorim PC'yi aynisi oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu gordum yaptim ve oturum acma secenekleri geldi, normal sifreyle görebiliyorum fakat pin hala ayni sorun. Nasıl çözeceğim? Hangi hizmet yapmış olabilir?

Eki Görüntüle 2527200

Bunu indirip yönetici izniyle çalıştırın. Düzelecektir.

Hizmetleri gerimi acacak yoksa sifre için mi? Çünkü PC cok yavas zaten hizmetleri tekrar actirirsam cok daha yavaslicak.
Hizmetleri onaracak. Hizmetleri bozmak yerine SysMain, Bağlı kullanıcı deneyimleri ve telemetrisi, WinSearch ve Tanı ilkesi hizmetlerini devre dışı bırakmanız yeterli olacaktır. Diğerlerinin aman aman etkisi olmaz. Yazdırma biriktirici telefon hizmeti gibi tamamen sizinle alakasız olan şeyleri de kapatabilirsiniz.

Görseldekine sebebiyet veren hizmetler şunlardan biri olmalı:
1751652953114.png

Hizmetleri onaracak. Hizmetleri bozmak yerine SysMain, bağlı kullanıcı deneyimleri ve telemetrisi, winsearch ve tanı ilkesi hizmetlerini devre dışı bırakmanız yeterli olacaktır. Diğerlerinin aman aman etkisi olmaz. Yazdırma biriktirici telefon hizmeti gibi tamamen sizinle alakasız olan şeyleri de kapatabilirsiniz.

Görseldekine sebebiyet veren hizmetler şunlardan biri olmalı:
Eki Görüntüle 2527720

Tamamdir bakacağım eve gecince teşekkürler.

Yönetici izniyle açıp çalıştırın. Zaten 1 buton vardı diye hatırlıyorum. İşlem bittiğinde bilgisayarı yeniden başlatın.

Yapacağımda bilgisayarımın interneti yok neden oldu çözemiyorum yaptim onu da gelmedi.

Yapacağımda bilgisayarımın interneti yok neden oldu çözemiyorum yaptim onu da gelmedi.

Ayarlarda ag kismina basiyorum kapaniyor direk.

Ayarlarda ag kismina basiyorum kapaniyor direk.
Yaptığınızda düzelmesi lazım. CMD Ekranı açılıp bilgilendirmeler aldınız mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı