M mertt1534 Femtopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar, bilgisayar her gün ansızın mavi ekran veriyor. Sebebi nedir bulabilir miyiz? Minidump dosyasından nasıl anlarım? IMAGE_NAME: ntkrnlmp.exe böyle bir şey buldum içinde
Arkadaşlar, bilgisayar her gün ansızın mavi ekran veriyor. Sebebi nedir bulabilir miyiz? Minidump dosyasından nasıl anlarım? IMAGE_NAME: ntkrnlmp.exe böyle bir şey buldum içinde
GAMERYUSO Decapat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #2 bilgisayarına format atmayı denedinmi? Artı 0 Eksi
KS KS M mertt1534 Femtopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #3 GAMERYUSO dedi: bilgisayarına format atmayı denedinmi? Genişletmek için tıkla... evet defalarca kez Artı 0 Eksi
GAMERYUSO Decapat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #4 mertt1534 dedi: evet defalarca kez Genişletmek için tıkla... teknik servise götürdünüzmü? ordamısınız?? @Bugra_tas_34 komik olan nedir? Son düzenleme: 8 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
mertt1534 dedi: evet defalarca kez Genişletmek için tıkla... teknik servise götürdünüzmü? ordamısınız?? @Bugra_tas_34 komik olan nedir?
Bugra_tas_34 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 80 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #5 GAMERYUSO dedi: teknik servise götürdünüzmü? ordamısınız?? @Bugra_tas_34 komik olan nedir? Genişletmek için tıkla... "Orda mısınız" sorusu kabalık ettiysem özür dilerim. Artı 0 Eksi
GAMERYUSO dedi: teknik servise götürdünüzmü? ordamısınız?? @Bugra_tas_34 komik olan nedir? Genişletmek için tıkla... "Orda mısınız" sorusu kabalık ettiysem özür dilerim.
GAMERYUSO Decapat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #6 Bugra_tas_34 dedi: "Orda mısınız" sorusu kabalık ettiysem özür dilerim. Genişletmek için tıkla... pardon ben dalga geçiyorsunuz sandım ben özür dilerim. @YigiTZ0 ??? Artı 0 Eksi
Bugra_tas_34 dedi: "Orda mısınız" sorusu kabalık ettiysem özür dilerim. Genişletmek için tıkla... pardon ben dalga geçiyorsunuz sandım ben özür dilerim. @YigiTZ0 ???
Bugra_tas_34 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 80 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #7 GAMERYUSO dedi: Pardon ben dalga geçiyorsunuz sandım ben özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Asıl ben özür dilerim yanıt vermeden gülme emojisini attığım için ama anlayışın için teşekkür ederim Artı 0 Eksi
GAMERYUSO dedi: Pardon ben dalga geçiyorsunuz sandım ben özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Asıl ben özür dilerim yanıt vermeden gülme emojisini attığım için ama anlayışın için teşekkür ederim
GAMERYUSO Decapat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #8 Bugra_tas_34 dedi: Asıl ben özür dilerim yanıt vermeden gülme emojisini attığım için ama anlayışın için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... sıkıntı yok bende açıkladığın için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Bugra_tas_34 dedi: Asıl ben özür dilerim yanıt vermeden gülme emojisini attığım için ama anlayışın için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... sıkıntı yok bende açıkladığın için teşekkür ederim.
Bugra_tas_34 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 80 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #9 GAMERYUSO dedi: sıkıntı yok bende açıkladığın için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim efendim Artı 0 Eksi
GAMERYUSO dedi: sıkıntı yok bende açıkladığın için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim efendim