Windows 10 sürekli mavi ekran veriyor

Arkadaşlar selam. Bilgisayar açılırken sürekli mavi ekran alıyor ve açılmıyor. Onarım yaparken SrtTrail.txt hatası alıyorum. Şu an format atamam çünkü önemli kurtarmam gereken dosyalarım var.

Her yolu denedim. USB ile Windows kopyası oluşturdum fakat yine açamıyorum.

Bu rehberi uyguladım yine olmadı. https://www.technopat.net/sosyal/konu/uefi-bootloader-onarma.226105/

Güvenli mod falan hiçbiri çalışmıyor. Onarım çalışmıyor. Sistemi geri yüklesem hata alıyor. USB ile yüklemek istediğimde C diskinde onay yok diyor. Format USB'si ile Windows'u yükle; dosyaları, ayarları ve uygulamaları koru yapsam 2. bir Windows oluşturacak sanırım. (Bu olmadı.) Windows 11 yükseltmesi yaparsam dosyaları koruyarak. Olur mu? Bu şekilde dosyalarımı kurtarabilir miyim? Sonrasında diski sıfırlayabilirim o sorun değil ama içindeki dosyalar çok önemli.

Son düzenleme:
hocam bu sorunu yaklaşık 2 hafta önce bir arkadaşım yaşamıştı. Lütfen sistem özelliklerinizi detaylı bir şekilde yazarmısınız. ayrıca ekran kartı driverını kontrol etmenizi rica ediyorum.

Hocam bu sorunu yaklaşık 2 hafta önce bir arkadaşım yaşamıştı. Lütfen sistem özelliklerinizi detaylı bir şekilde yazar mısınız? Ayrıca ekran kartı driverını kontrol etmenizi rica ediyorum.

Bilgisayarı hiçbir şekilde açamıyorum ki kontrol edeyim :( Ekran kartı driver güncellemesi sonrasında yaşadım sorunu.

Windows 10
16 RAM
i5-10. Nesil işlemci ve 3060 var PC'de.

Dosyalarımı saçma bir şekilde kurtardım. Gelişmiş seçeneklerde "Sistem görüntüsü kurtarma" ile bilgisayar dosyalarına girip gerekli olanları kopyaladım ve kurtardım. 118 GB veri aktarabildim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı