Bi Arkadaşa Bakıcaktım
Kilopat
Arkadaşlar bugün Vatan'dan sistem topladım, sağolsunlar güzel de bir montaj yaptılar. Her neyse eve geldim Windows 10 formatladım, ancak şöyle bir sorun oldu; disk bölümlemeye geldiğimde 1 TB'lık bölümü 200 ve 800 GB olmak üzere ayırdım, 200 GB'lı seçip devam ettim ve UEFI Windows 10 olarak formatladım. Neyse işte Windows yükleniyor felan filan derken, açıldı masaüstü Bilgisayarım'a girdim, sadece C sürücüsü var 200 GB'lık olarak. İnternette biraz araştırdım, Windows harf koymayı unutmuş gibi sonuçlar buldum. Harflendir dedim ve 800 GB'lık bölüm oluştu ve Bilgisayarımda gözüktü.
Ve dosya biçimi RAW'dan NTFS'ye geçti. Şimdi ben bu D'ye bir çok dosyamı aktaracağım, bir daha ki formatımda silinme gibi bir ihtimali olur mu ? Aynı şekilde C sürücüsü de FAT 32 iken NTFS şekline geçti.
Ve Görev Yöneticisinde böyle gözüküyor.
Herhangi bir sorun olur mu bir daha ki formatımda ? Ya da (kendi tavsiyelerinizle) yeniden Windows 10 formatla gibi bir öneriniz mi olur ?
Ve dosya biçimi RAW'dan NTFS'ye geçti. Şimdi ben bu D'ye bir çok dosyamı aktaracağım, bir daha ki formatımda silinme gibi bir ihtimali olur mu ? Aynı şekilde C sürücüsü de FAT 32 iken NTFS şekline geçti.
Ve Görev Yöneticisinde böyle gözüküyor.
Herhangi bir sorun olur mu bir daha ki formatımda ? Ya da (kendi tavsiyelerinizle) yeniden Windows 10 formatla gibi bir öneriniz mi olur ?