Çözüldü Windows 10 sürücü güncelleme sonrası mavi ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ali Berk TUNA

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben hemen hemen bir saat öncesinde bilgisayarımı güzelce kullanıyordum. Boşta olduğum için driverleri güncelleme kararı aldım. Bunu yaparken Driver Booster 8 kullandım. Ortalama yarım saat içerisinde 15 tane falan driver kurdu. En son bittikten sonra yeniden başlatma gerekli dedi. Bende yeniden başlattım. Ancak bilgisayar açılırken mavi ekran verdi ne yapsam ne etsem de bilgisayar bir türlü güvenli moda geçmedi. Şimdi ne yapicagimi bilmiyorum. Bir yardım eli uzatır mısınız? İçinde önemli bilgilerim var. Ne yapmalıyım?

Çözüm
Hocam bir windows format diski usb bellegi vs ile cihazi onarin bolumunden kurtarabilirsiniz aslinda eger olmazsa baska yollarida var deneme sansiniz var mi?
Bugün bilgisayarcı bır tanıdığa gönderdim.
Bugün bilgisayarcı bır tanıdığa gönderdim.
Bilgilerim çok rahat bir şekilde kurtarıldı. Hepinize çok teşekkür ederim. Bir daha bütün driverleri dediğiniz gibi elimle güncelleyeceğim. Kimseye de tavsiye etmiyorum bu driver güncelleme uygulamalarını. Herşey için teşekkürler.
Driver Booster yanlış sürücü kurmuş ve size mavi ekran verdirtmiş. O yüzden format at diyorum.

Format atmaya çalışın.
Herhangi bir çaresi yok mudur acaba? Masaüstünde 10.000 civarı foto var...
Driver Booster yanlış sürücü kurmuş ve size mavi ekran verdirtmiş. O yüzden format at diyorum.

Format atmaya çalışın.
Geri dönmek için uygulama üzerinden yedek almıştım. En son yüklenen driverleri silme imkanı yok mu?

Live Linux ile sistemi USB bellek üzerinden başlatıp bütün o fotoğraflarınızı başka bir USB belleğe aktarabilirsiniz.

Live Linux ile sistemi USB bellek üzerinden başlatıp bütün o fotoğraflarınızı başka bir USB belleğe aktarabilirsiniz.

Bu dediklerinizi herhangi bir mahalle bilgisayarcısı halledebilir mi? Sizce güvenmeli miyim?

Kurtarma DVD'si derken? Bootable bir Live Linux'tan mı bahsediyorsunuz?
Yani herhangi bir Windows 10 DVD si gibi.
Kurtarma DVD'si derken? Bootable bir Live Linux'tan mı bahsediyorsunuz?
Açıkçası çok da format taraftarı değilim. Şu an sadece masaüstüne dönüp sürücüleri eski hale getirsem yeter.
Yani herhangi bir Windows 10 DVD si gibi

Açıkçası çokta format taraftarı değilim şuan sadece masaüstüne dönüp sürücüleri eski hale getirsem yeter.
En kötü ihtimalle bilgisayarcıya göndereceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı