Windows 10 sürücüleri 8.1'de kullanılabilir mi?

Windows Blocker

Centipat
Merhaba, benim bilgisayarımda Windows 10 var. VHD ile Windows 8.1 Dual Boot yaptım fakat AMD A12-9620P Radeon R7 işlemcim Windows 8.1 desteklemiyor. Windows 10 ve Windows 7 destekliyor. Windows 10 veya 7 sürücüsünü Windows 8.1'de de kullanabilir miyim?

Merhaba, benim bilgisayarımda Windows 10 var. VHD ile Windows 8.1 Dual Boot yaptım fakat AMD A12-9620P Radeon R7 işlemcim Windows 8.1 desteklemiyor. Windows 10 ve Windows 7 destekliyor. Windows 10 veya 7 sürücüsünü Windows 8.1'de de kullanabilir miyim?

Hayır kullanamazsınız. Windows 10 en yeni sürümdür haliyle en iyi sistem için en iyi sürücüler de Windows 10'da. Windows 7 zaten eski bir işletim sistemi, asla kurulamaz, kurarsanız da bir sürü aksaklık yaşamanız şaşırtıcı olmaz. Her Windows sürümü için ayrı ayrı sürücüler vardır.

Hayır kullanamazsınız. Windows 10 en yeni sürümdür haliyle en iyi sistem için en iyi sürücüler de Windows 10'da. Windows 7 zaten eski bir işletim sistemi, asla kurulamaz, kurarsanız da bir sürü aksaklık yaşamanız şaşırtıcı olmaz. Her Windows sürümü için ayrı ayrı sürücüler vardır.
Windows 10 ve 7'nin sürücüsü varken 8.1'in olmaması saçma değil mi?
Donanım kimlikleri ile Windows 8.1 destekleyen bir tane sürücü bulabilir miyim?

Son düzenleme:
Windows 10 ve 7'nin sürücüsü varken 8.1'in olmaması saçma değil mi?

Donanım kimlikleri ile Windows 8.1 destekleyen bir tane sürücü bulabilir miyim?
Windows 7 sürücülerini 8.1 de kullanıyorum ve bir sorun oluşmadı.
Edit: İmzamda Windows 8.1 Pro yazıyor ancak Technopat Sosyal'de Windows 10 kullanıyor gösteriyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı