K Klarel11 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ekim 2017 #1 Merhaba, Windows 10 Sürüm 1709 - Redstone 3 bugün yarın çıkacak diyorlar tam bilgisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2017
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 12 Ekim 2017 #2 17 Ekim Salı günü çıkacak. Tabi Windows Update'e direk gelmez. Kademeli dağıtılacak. ISO'yu hazırladık biz, yakında güncelleriz. Burada olacak: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal Ben bekleyemem derseniz de buyurun kendiniz yapın: UUP İndirme Aracı
17 Ekim Salı günü çıkacak. Tabi Windows Update'e direk gelmez. Kademeli dağıtılacak. ISO'yu hazırladık biz, yakında güncelleriz. Burada olacak: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal Ben bekleyemem derseniz de buyurun kendiniz yapın: UUP İndirme Aracı
K Klarel11 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ekim 2017 #3 Recep Baltaş dedi: 17 Ekim Salı günü çıkacak. Tabi Windows Update'e direk gelmez. Kademeli dağıtılacak. ISO'yu hazırladık biz, yakında güncelleriz. Genişletmek için tıkla... Recep abi Windows Update'ye gelmesi ay sonunu bulur mu? Sence bekleyeyim mi ay sonunu yoksa tekrar sizin sitenizden ISO dosyasını indirip UEFİ BİOS ile format mı atayım?
Recep Baltaş dedi: 17 Ekim Salı günü çıkacak. Tabi Windows Update'e direk gelmez. Kademeli dağıtılacak. ISO'yu hazırladık biz, yakında güncelleriz. Genişletmek için tıkla... Recep abi Windows Update'ye gelmesi ay sonunu bulur mu? Sence bekleyeyim mi ay sonunu yoksa tekrar sizin sitenizden ISO dosyasını indirip UEFİ BİOS ile format mı atayım?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 12 Ekim 2017 #4 Format atmana gerek yok. ISO'yu USB belleğe yaz, sonrasını Bill Gates amcadan dinliyoruz:
K Klarel11 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ekim 2017 #5 Recep Baltaş dedi: Format atmana gerek yok. ISO'yu USB belleğe yaz, sonrasını Bill Gates amcadan dinliyoruz: Eki Görüntüle 263006 Genişletmek için tıkla... Recep abi cezam vardı yazamadım sence sürüm 1709'un Windows Update'ye gelmesi bu ay sonunu bulur mu?
Recep Baltaş dedi: Format atmana gerek yok. ISO'yu USB belleğe yaz, sonrasını Bill Gates amcadan dinliyoruz: Eki Görüntüle 263006 Genişletmek için tıkla... Recep abi cezam vardı yazamadım sence sürüm 1709'un Windows Update'ye gelmesi bu ay sonunu bulur mu?