Windows 10 Sürüm 1803 Yapı 17115.1

@Recep Baltaş Recep abi, bir sorum daha olacak. Temiz format sonrası Update'yi kontrol ederiz, ve sürücü güncellemeleri olur ya. 4-5 ay sonra bir daha sürücü güncellemeleri neden Update aracılığı ile gelmez? Her format sonrası 10 taneye yakın sürücü güncelliyor, fakat aylar geçiyor bir daha sürücü güncelleme yok. İlla aylar sonra tekrar format mı atmak lazım? Normalde Windows'un kalite güncellemeleri geliyor tek..

Yoo, geliyor sürücü güncellemeleri. Sen elle güncellediğin için görmüyor olabilirsin. Bir de sürücü güncellemesi bazı kullanıcılarda sorun yaratabilir. O yüzden Microsoft çok zorlamıyor.

@194929 Şu an aktif olarak 17123.rs4 derlemesini kullanıyorum. Bahsettiğiniz saydamlık ayarı zannedersem daha önce de vardı. Ekstra bir ayar geldi de ben mi göremedim bilemiyorum. Ama ara sıra görüntü hatası veriyor sizin de dediğiniz gibi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı