Ne gibi sorunlar var? 2-3 gün önce yeni SSD aldığım için temiz kurulum yaptım. Eskiden Microsoft Mağaza'dan indirdiğim bir şeyi açamıyorken şimdi açabiliyorum bile.
Mağaza sorunu çözüldü diye hiçbir sorunu kalmadı demek oluyor heralde sizin için? Sadece sorun mağaza olmak zorunda değil yeni güncellemede çözünürlük ve ses problemleri yaşayanlar var. Video kodeklerinde sorun çıkan var. Varsayılan program seçmede sıkıntı yaşayanlar var.
Beyler 4 gün önce bir güncelleme indirdi ve USB Mouse çalışmamaya başladı bende o gün format attım ama düzelmedi şimdi dediğiniz bu sürüm dün veya bugün mü çıktı ona göre yine format atcağım belki düzelir.
Beyler 4 gün önce bir güncelleme indirdi ve USB Mouse çalışmamaya başladı bende o gün format attım ama düzelmedi şimdi dediğiniz bu sürüm dün veya bugün mü çıktı ona göre yine format atcağım belki düzelir.
Hadi be ya şuan çok saçma bir durum içindeyim be. Microsoft forumunda başka bir sorun için format at dediler atınca sorun çözüldü ama yeni sürümde benim mouse çalışmıyor daha kötü oldu
Hadi be ya şuan çok saçma bir durum içindeyim be. Microsoft forumunda başka bir sorun için format at dediler atınca sorun çözüldü ama yeni sürümde benim mouse çalışmıyor daha kötü oldu