Windows 10 Sürüm 1809 Güncellemesi ne zaman gelecek?

Şuraya göre çoktan yapıldı.
Ben dün güncelleme yaptım, 2018/11 x64 Toplu güncellemesini yükledi. Ama Sürüm 1809 güncellemesi yok.
Güncelleme zaten yayınlanmış durumda.
En son dün güncelleme yaptım yoktu.
1809 kullanıyorum. Temiz kurulum ile geçebilirsiniz. Bir problem ile karşılaşmadım.
Windows'u silemem.
Dostum bu temiz kurulum. Yükseltme şeklinde olsa bile zahmet etmeye değmez.
Katılıyorum sana.

Ne gibi sorunlar var? 2-3 gün önce yeni SSD aldığım için temiz kurulum yaptım. Eskiden Microsoft Mağaza'dan indirdiğim bir şeyi açamıyorken şimdi açabiliyorum bile.
Mağaza sorunu çözüldü diye hiçbir sorunu kalmadı demek oluyor heralde sizin için? Sadece sorun mağaza olmak zorunda değil yeni güncellemede çözünürlük ve ses problemleri yaşayanlar var. Video kodeklerinde sorun çıkan var. Varsayılan program seçmede sıkıntı yaşayanlar var.

Beyler 4 gün önce bir güncelleme indirdi ve USB Mouse çalışmamaya başladı bende o gün format attım ama düzelmedi şimdi dediğiniz bu sürüm dün veya bugün mü çıktı ona göre yine format atcağım belki düzelir.

Beyler 4 gün önce bir güncelleme indirdi ve USB Mouse çalışmamaya başladı bende o gün format attım ama düzelmedi şimdi dediğiniz bu sürüm dün veya bugün mü çıktı ona göre yine format atcağım belki düzelir.
13 Kasım'da yayınlandı.

Hadi be ya şuan çok saçma bir durum içindeyim be. Microsoft forumunda başka bir sorun için format at dediler atınca sorun çözüldü ama yeni sürümde benim mouse çalışmıyor daha kötü oldu :D
USB'yi başka bir girişe takmayı denediniz mi? Eski mouselar USB 3.0 ile sıkıntı çıkartabiliyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı