Windows 10 Sürüm 18317 ile Daha Kararlı Başlat Menüsü

Makaleler
287
Yer
İstanbul
Bazılarınızın zaten bildiği gibi şimdiye kadar Windows 10'da Başlat, ShellExperienceHost.exe adlı bir yazılıma dahil idi. Mümkün olan en iyi Başlangıç deneyimini sunmak için Microsoft bunu artık StartMenuExperienceHost.exe olarak adlandırılan kendi işlemine atıyor. Bunun hata ayıklamayı basitleştirmek ve Başlat'ı diğer yüzeyleri etkileyen potansiyel sorunlardan yalıtmak dahil olmak üzere birçok faydası olacak. Bu birkaç haftadır bir deney olarak devam ediyor ve değişime sahip olanlar arasında güvenilirlikte ölçülebilir gelişmeler görülmüş. Bu yüzden yeni sistem sürüm 18317 ile herkese dağıtılacak.

Ayrıca Başlat'ın artık askıya alınmaması ve açılış süresini iyileştirmesi için de değişiklikler yapılıyor.

SSD kullananlar için bence açılış süresi çok iyiydi daha ne kadar iyi olacak gerçekten şaşırdım. Ben bilgisayarı açma tuşuna basıp kafamı kaldırdığımda geliyordu Windows zaten :)

Başlat menüsü açılış süresi.

SSD kullananlar için bence açılış süresi çok iyiydi daha ne kadar iyi olacak gerçekten şaşırdım. Ben bilgisayarı açma tuşuna basıp kafamı kaldırdığımda geliyordu Windows zaten :)

Buradaki olay Başlat menüsü ile alakalı. Bilgisayarın açılması ile alakalı değil.

Başlat menüsü açılış süresi.

Saniye ile kaçırdım cevabı :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı