FarukMolla
Decapat
Teşekkür ederim içimi rahatlattığın için <3Çıkarmaz, merak etme. Kendim de kullanıyorum, bir sıkıntısı yok.
Teşekkür ederim içimi rahatlattığın için <3Çıkarmaz, merak etme. Kendim de kullanıyorum, bir sıkıntısı yok.
Teşekkür ederim içimi rahatlattığın için <3
@Steve Rogers Aramıza hoş geldin. Artık sende çoğu kişiye yardım edip sorunlarını çözüyorsun.
@Steve Rogers aramıza hoş geldin. Artık sende çoğu kişiye yardım edip sorunlarını çözüyorsun.
Bende yeniyim insanlara yardım ediyorum ama bana da böyle mesaj atan yok. (Şaka yapıyorum bu arada)
Hoş geldiniz siz de konularda göremiyorum sizi çoğu zaman bu yüzden.
Neden mi. COD WARZONE'u 110larda oynarken rastgele kendi yaptığı bir güncellemeyle 70 80 almaya başladım dedim bi windows update sileyim en son o günden beri update yapmam. Boş windows. korkuyorum şimdi tekrar fps düşerse diye uğraşamam boş işleriyle. 15 20tlye bul bir tane key kullan hocam ben öyle yapıyorumİndirdiğin ISO dosyası 2004 sürümünü içeriyor. Güvenilir bir yerden 1909 bulacağınızı sanmıyorum, 2004'ü neden kurmak istemiyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.