Windows 10 sürüm 2004 en yüksek ve en düşük güç seçenekleri çıkmıyor

KaanKulac

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba,
İşlemcimin güç kullanımı ayarlamak istediğimde normal şartlarda güç seçeneklerinde rahatça ayarlayabiliyordum ancak Intel'in sanırım son yayınladığı güncellemeden sonra artık işlemci güç yönetiminde en yüksek ve en düşük ayarları çıkmıyor. Sorunu BIOS'taki virtualization teknoloji kısmını kapatarak çözmeye çalıştım ancak bir işe yaramadı. Güncelleme kaynaklı bir sorun olduğundan neredeyse eminim çünkü bilgisayarıma format atıp güncellemeleri yapmadan ayarları rahatça yapabilirken güncellemeleri yaptıktan sonra o ayara erişememeye başladım. Kayıt defteri ile ilgili birkaç çözüm daha gördüm ancak onlarda işe yaramadı maalesef. Bu konuda ne yapabilirim?

Dosya Ekleri

• 11111.PNG
    11111.PNG
    10,5 KB · Görüntüleme: 56
  • Ekran Alın2tısı.PNG
    Ekran Alın2tısı.PNG
    23,9 KB · Görüntüleme: 53
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    25 KB · Görüntüleme: 62
O neyden oldu onu bilmiyorum ama illaki en yüksek ve en düşük güç ayarını ayarlaman gerek quick cpu setup programı ile rahatlıkla yapabilirsin. Ve işlemci güç yönetimi ile ilgili bir çok ayarıda

O neyden oldu onu bilmiyorum ama illaki en yüksek ve en düşük güç ayarını ayarlaman gerek quick cpu setup programı ile rahatlıkla yapabilirsin. Ve işlemci güç yönetimi ile ilgili bir çok ayarıda
Teşekkürler şimdi deneyeceğim programı ancak çok daha garip bir şey farkettim normalde 4 çekirdeğe ve 8 mantıksal işlemciye sahip olan işlemcim şuanda görev yöneticisinde 2 çekirdek ve 4 mantıksal işlemci olarak gözüküyor
Bu arada sorunu şu şekilde çözebildim;
Siste yapılandırması -> Önyükleme->Gelişmiş Seçeneklerdeki işlemci sayısını 4 yapmıştım onun tikini kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatınca bahsettiğim sorunların hepsi çözüldü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı