Windows 10 sürüm 2004 hala gelmedi

siresatt

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, Windows güncellemelerine girdiğim zaman cihazınız hazır değil diyor ve yeni güncellemeyi göndermiyor. Mayıs ayında yayınlanan güncelleme kaç ay oldu gönderilmiyor. Sorunun hangi aygıtta olduğunu bulmanın yolu var mı? Logitech F710 Gamepad'im var acaba diyorum ondan dolayı mı çünkü sorun çıkıyormuş sürücü konusunda 2004 sürümünde.

Arkadaşlar merhaba, Windows güncellemelerine girdiğim zaman cihazınız hazır değil diyor ve yeni güncellemeyi göndermiyor. Mayıs ayında yayınlanan güncelleme kaç ay oldu gönderilmiyor. Sorunun hangi aygıtta olduğunu bulmanın yolu var mı? Logitech F710 Gamepad'im var acaba diyorum ondan dolayı mı çünkü sorun çıkıyormuş sürücü konusunda 2004 sürümünde.

Yahu bu yazdıklarınızı biliyorum zaten Microsoft'un hazırladığı şu donanımlar uyumsuz şunlara geç gelecek dediği bir donanım listesi falan var mı? Ya da güncellemenin sistem gereksinimi tarzı bir şey.

hocam aynı durumu bende yaşıyorum ama ben güncelleme gelmeden manuel yüklemiyorum tavsiyem seninde beklemen uyumsuz uyarısı bile vermiyor benim donanıma o kadar uyumsuz herhalde diye düşünüp manuel güncellemiyorum sende benim gibi bekle tavsiyem :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı