Windows 10 sürüm 2004 ISO dosyası nereden indirilir?

ThousandL

Kilopat
Arkadaşlar herkese iyi forumlar.

Yeni laptopum cuma günü elime FreeDOS olarak ulaşacak lakin daha önce hiç FreeDOS bilgisayara Windows 10 kurmadım. Öncelikle bana Rufus'a yazabileceğim bir ISO dosyası gerekiyor yalnız receb Baltaş'ın açtığı konuda megadan indiremiyorum 2 GB sınırım var ( bonuslar bir türlü yüklenmedi ) Media'da ise indirme hızı o kadar düşük ki 4 gün diyor.

Bu sürüm 2004 ISO dosyasını güvenli olarak nereden bulabilirim?

Şu an bu linkten ISO dosyası olarak seçtim ama buradan inen tam olarak nedir pek bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim, yeni bilgisayara buglı bir şeyler kurmak istemiyorum. :)

Bu yazılım ile güvenli bir şekilde dilediğiniz sürümleri indirebilirsiniz. İyi Sosyaller :)

Bu yazılım ile güvenli bir şekilde dilediğiniz sürümleri indirebilirsiniz. İyi sosyaller :)

Bu exe dosyasını kurduktan sonra Windows 10 home/pro'yu seçip indirip ondan sonra direkt Rufus'a kuracağım, sonra da Win 10 Pro lisans Key'imi gireceğim. Doğru anlamış mıyım? :)

indirme aracı zaten direk USB belleğe atıyor.
ISO dosyası olarak seçtim

Hayır. Orada sana iki soru soruyor indirme yapmadan önce, ISO olarak indirme ve USB belleğe Windows 10 yazdırma diski oluştur seçeneği var. Arkadaş USB bellek takılı şekilde, USB belleğe Windows 10 diski oluşturduysa oluyor. Diğer seçenek ise ISO kalıbını kaydettiği yere indiriyor, sonradan USB belleğe Rufus ile yazmak için.

Ben videoaki yöntemle indirdim. İndirme aracı ile indirdiğiniz iso dosyasından farklı bir boyutta indiriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı