Windows 10 sürüm 2004 özellik güncelleştirmesi ne zaman gelecek?

fatihyüksel

Hectopat
Yer
İstanbul
"Windows 10 Mayıs 2020 güncelleştirmesi yolda. Bu güncelleştirmeyi uyumlu cihazlara sunuyoruz ancak cihazınız henüz tam olarak hazır değil. Cihazınız hazır olduğunda güncelleştirmeyi bu sayfada göreceksiniz. Şu anda herhangi bir işlem gerçekleştirmeniz gerekmiyor."

Tam olarak ne zaman güncelleme gelir yahut gelir mi?

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    30,3 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence 30 una doğru sunarIar diye düşünüyorum ama hazirandada sunma ihtimalleri var bazı arkadaşlar benim gibi birkac ay önce 2004 gecmişti iso ile.

Arkadaşlar Windows 2004 sanırım biraz sorunlu bir sürüm. Çünkü sadece bu sabah forumda 2004 sürümü ile ilgili hata konuları açıldı. Aceleye gerek yok diye düşünüyorum.

2 gündür kullanıyorum en ufak bir sorun görmedim hatta performans olarak i5 9300h cinebench r20 skoru 2008 puan olarak arttı. İşlemci kullanımı yüksekti artık fazla değil.

Benim tüm sistem uyumlu ama halen Windows Update "Güncelsiniz" diyor. Microsoft sürümün sorunlu olduğunu kabul etti belki ondandır.
Ayarlar/hesap kısmından sistemi windows mail hesabınla birleştirirsen daha öncelikli geliyor sanırım. Güncelsiniz uyarısı veriyordu. Orada hesabı bağladım hemen 2004 güncellemesi göründü.
Tesadüf değilse deneyin isterseniz.

Ayarlar/Hesap kısmından sistemi Windows mail hesabınla birleştirirsen daha öncelikli geliyor sanırım. "Güncelsiniz" uyarısı veriyordu. Orada hesabı bağladım hemen 2004 güncellemesi göründü.
Tesadüf değilse deneyin isterseniz.
Gelen giden yok, kimse uğramıyor.

Son düzenleme:
Windows 10 2004'e sitesindeki "Hemen Güncelle" butonundaki "Windows 10 Yükseltme Yardımcısı" ile güncelledim ve sistem gayet stabil ve akıcı. Eskisinden daha az kaynak kullanıyor. Tabi masaüstü bilgisayar kullandığım için uyumluluk sorunu yaratabilecek bir parçaya sahip değilim. Bu sebepten hiçbir güncellemede sorun yaşamıyorum ve hayatım boyunca mavi ekran görmedim bilgisayarımda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı