Windows 10 sürüm 2004 resmi olarak çıktı mı?

İlk sorum; Windows 10 sürüm 2004 resmi olarak çıktı mı? İkinci sorum; bu sürüm de sorun veya sorunlar var mı yüklemeye değer mi? Üçüncü sorum; temiz kurulum yapacak olsam, UEFI kurulum için nereden indirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Resmi olarak çıktı.
Ben bir sorun yaşamadım, işlemci ve ekran kartımda test gerçekleştirdim en ufak bir performans düşüşü olmadığını teyit ettim.
Yüklemeye veya yükseltmeye kesinlikle değer çünkü daha az disk ve CPU kullanıyor.
Kendi sitesinden ISO dosyasını direk olarak indirip Rufus ile USB'ye yazdırabilirsiniz dilerseniz düz bir şekilde yükseltme de yapabilirsiniz.

ISO'yu sitesinden indirmek için aşağıdaki konuya göz atabilirsiniz net bir şekilde anlattım.

Resmi olarak çıktı.
Ben bir sorun yaşamadım, işlemci ve ekran kartımda test gerçekleştirdim en ufak bir performans düşüşü olmadığını teyit ettim.
Yüklemeye veya yükseltmeye kesinlikle değer çünkü daha az disk ve CPU kullanıyor.
Kendi sitesinden ISO dosyasını direk olarak indirip Rufus ile USB'ye yazdırabilirsiniz dilerseniz düz bir şekilde yükseltme de yapabilirsiniz.

ISO'yu sitesinden indirmek için aşağıdaki konuya göz atabilirsiniz net bir şekilde anlattım.
kendi yükseltme aracı ile yükseltmemin oto üzerinden gelmesiyle bir farkı yok o zaman değil mi

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı