Windows 10 sürüm 2004 sonrası flash bellek sıfırlandı

Üstüne veri yazılan bir USB bellekten veri kurtarmanın mümkün olduğunu düşünmüyorum.

İki yerde birden uyarıyorum dostum, iki yerde:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ek olarak 01:22

@SaviorAngel™'nın paylaştığı bağlantıda da size benzer bir durum var. Fakat kullanılan program ücretli. Ne kadar etkilidir tartışılır.
Gördüm konuyu sahibine bana ulaşması için mail adresimi bıraktım. Onu deneyeceğim gibi sanırsam. Bu arada teşekkürler ilginize.
@hadwiger size de teşekkürler hocam.

Üstüne veri yazılan bir USB bellekten veri kurtarmanın mümkün olduğunu düşünmüyorum.

İki yerde birden uyarıyorum dostum, iki yerde:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ek olarak 01:22

Tamamen dalgınlıkla bilgisayar içerisindeki verilerin silinmeyeceğini anladım ben. Neyse sağlık olsun. Yaşanılan her şey tecrübedir, bu da benim için kötü bir tecrübe olarak kalacak. Hayırlı geceler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı