Windows 10 sürüm 2004 uyumluluk

Maksimum Zırh

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen7 5800H
16GB RAM
RTX3060
DELL G5515
Meslek
Amatör Yazar
Dostlar merhaba. Az önce bilgisayarımı açtığımda 2004 güncellemesinin yolda olduğunu fakat cihazımın uygun olmadığını söyleyen bir uyarı aldım. Bu konuda yardımınızı bekliyorum. Cihazım neden uyumsuz ve bu uyumu nasıl sağlayabilirim?
Laptop Sistemim:
i7 9.nesil işlemci
8 GB Ram
500 Gb Ssd
Gtx 1650 Ekran kartı

Monster Abra A5 V15.2.1

windows update.JPG

Son düzenleme:
Siz sisteminizi yazın bir bakalım, oradaki yazı sistem ayırt etmeksizin herkeste gösteriliyor. Ben sitesindeki "Windows 10 Upgrade Asistant" ile güncelleme yaptım sorunsuz kullanıyorum. Yine de sorunların düzeltildiği sürüme geçmek daha mantıklı olacaktır.

Bana da geldi, büyük ihtimalle herkese geldi. Sanırım daha Windows Update'ye gelmedi zaten hazır olduğunda bu sayfada göreceksiniz diyor.

Cihazınız hazır değil uyarısı olunca merak etmiştim. Bekleyelim bakalım ne zaman gelecek.

Siz sisteminizi yazın bir bakalım, oradaki yazı sistem ayırt etmeksizin herkeste gösteriliyor. Ben sitesindeki "Windows 10 Upgrade Asistant" ile güncelleme yaptım sorunsuz kullanıyorum. Yine de sorunların düzeltildiği sürüme geçmek daha mantıklı olacaktır.

Biraz daha bekleyelim. Olmazsa öyle yapıcam bende.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı