Aynen öyle. Bende mesela 1909 uygun sürücüler var, o sürücülerinde 2004 (20H1) desteği yok Intel en büyük örneği. Biraz daha zaman geçsin ondan sonra geçeceğim.Beta kullandım bir süre, yazıcımın yazılımında sorun çıktı, en iyisi şu an 1909
Çoğu sürücü henüz 2004 sürümüne %100 olarak uyarlanmadı. Lakin benim yazıcımın sürücüsü 2012 yılından kalma olmasına ve Windows 8 için yapılmış olmasına rağmen Windows 10 2004'te sorunsuzca çalışıyor.Aynen öyle. Bende mesela 1909 uygun sürücüler var, o sürücülerinde 2004 (20H1) desteği yok Intel en büyük örneği. Biraz daha zaman geçsin ondan sonra geçeceğim.
Benim bir notebook'um var harici ekran kartına sahip ve görüntüyü veren Intel'in dahili kartı. Bu Intel sürücüsünü 2-3 gün önce güncelledim en son desteklediği sürüm 1909 sürümü. Benim OS'ta 1909 sürümü. 2004 (20H1)'e geçersem o sürücü bu sefer desteklenmediğinden dolayı görüntü veremeyebilir. Belki çalışır bilemiyorum ama riske değmez bir sonraki sürücüyü beklemek daha mantıklı geliyor.Çoğu sürücü henüz 2004 sürümüne %100 olarak uyarlanmadı. Lakin benim yazıcımın sürücüsü 2012 yılından kalma olmasına ve Windows 8 için yapılmış olmasına rağmen Windows 10 2004'te sorunsuzca çalışıyor.
Eğer sürücülerle ilgili sorun yaşıyorsanız 1909 ile devam edebilirsiniz. Çünkü sürücülerin %99'u 1909 ile %100 uyumlu.
Alakası bile yok. Hiçbir sorun olmaz. Ona bakarsanız benim bilgisayarımda NVIDIA GeForce GTX 960 ekran kartı var. Kullandığım sürücü ise 442.50. Bu sürücü WDDM 2.6 kullanıyor yani Windows 10 1903 ve 1909 için tasarlanmış lakin ben sorunsuz bir şekilde 2004'te kullanabiliyorum.Benim bir notebook'um var harici ekran kartına sahip ve görüntüyü veren Intel'in dahili kartı. Bu Intel sürücüsünü 2-3 gün önce güncelledim en son desteklediği sürüm 1909 sürümü. Benim OS'ta 1909 sürümü. 2004 (20H1)'e geçersem o sürücü bu sefer desteklenmediğinden dolayı görüntü veremeyebilir. Belki çalışır bilemiyorum ama riske değmez bir sonraki sürücüyü beklemek daha mantıklı geliyor.
Eki Görüntüle 513817
Görüldüğü gibi resmi sitesinde desteklenen sürümler 1909'a kadar yazmış adamlar.
Bende kesin görüntü vermez demiyorum zaten. Büyük ihitmal sıkıntısız çalışacak ama riske de atmak istemem 1909 yazıyor sonuçta sitede en son.Alakası bile yok. Hiçbir sorun olmaz. Ona bakarsanız benim bilgisayarımda NVIDIA GeForce GTX 960 ekran kartı var. Kullandığım sürücü ise 442.50. Bu sürücü WDDM 2.6 kullanıyor yani Windows 10 1903 ve 1909 için tasarlanmış lakin ben sorunsuz bir şekilde 2004'te kullanabiliyorum.
Görüntü vermeme sorunu hiçbir şekilde olmaz. Geç gitsin. Ben sorun yaşamadım diye sen de mi yaşayacaksın yahu?
Sorun yaşarsan da geri dönersin tekrardan.
Hiç önemli değil. Orada 1909 yazmasına bakma sorunsuz çalışır. Bence bir dene. Eğer sorun yaşarsan 1909'a dönebilirsin.Bende kesin görüntü vermez demiyorum zaten. Büyük ihtimal sıkıntısız çalışacak ama riske de atmak istemem 1909 yazıyor sonuçta sitede en son.
Bende geçmek istiyorum da bir sıkıntı oluşacak diye biraz panikliyorum. Normalde yeni Windows 10 güncellemelerini sıkıntı oluşmaması için temiz kurulum yapıp, geçen bir insanım. Fakat bilgisayara şu an önemli verilerimden dolayı, format atmak istemiyorum. İlk kez verileri silmeden geçmeyi düşünüyorum bir sıkıntı oluşabilir mi sizce?Hiç önemli değil. Orada 1909 yazmasına bakma sorunsuz çalışır. Bence bir dene. Eğer sorun yaşarsan 1909'a dönebilirsin.
Bende sıkıntı çıkmadı. Sadece şunu diyebilirim, yükseltmeden veya formattan sonra "Merhaba" yazısı geliyor ve kullanıcı hesabı hazırlanıyor bildiğin gibi. İşte ben yükseltirken baya bir bekletmişti hatta "It's taking a bit longer than expected, but we'll get there as fast as we can" yazısı çıkmıştıBende geçmek istiyorum da bir sıkıntı oluşacak diye biraz panikliyorum. Normalde yeni Windows 10 güncellemelerini sıkıntı oluşmaması için temiz kurulum yapıp, geçen bir insanım. Fakat bilgisayara şu an önemli verilerimden dolayı, format atmak istemiyorum. İlk kez verileri silmeden geçmeyi düşünüyorum bir sıkıntı oluşabilir mi sizce?