Windows 10 Sürüm 2004 Yapı 19041.153

Insider kullanıcısı olmak için Microsoft'a Windows sa kayıt olmak gerekiyor
Insider'a Windows 10 içerisinden kaydolabilirsiniz. Bunun için Ayarlar>Windows Update ve Güncelleştirmeler>Windows Insider Program'ına tıklayınız. Microsoft hesabınızla giriş yapmanız gerekir. Yaptıktan sonra gelecek olan önizlemelerin geliş sıklığını da seçebilirsiniz ( Hızlı, Yavaş ve Sürüm Önizlemesi. )

Yandex, Mega ve Mediafire dışında Google Drive'a da yüklense güzel olurdu. Zira Mega ücretli üyelik isterken diğer iki platformda da hız yerlerde sürünüyor. @Recep Baltaş
En son Microsoft ISO'su paylaştığımdan Microsoft DMCA telifi attı hesabıma, Google da Drive erişimimi kapadı...

Bendeki bazı sürücüler 1909 destekli mesela Intel'in dahili kartını güncelledim en son 1909'a kadar desteklediği resmi sitesinde yazıyor. Şimdi 2004 geçersem sıkıntı oluşmaz mı, görüntünün istikrarsız çalışması gibi? Sonuçta Nvidia üzerinden değil, Intel üzerinden notebook'larda görüntü veriliyor diye biliyorum. @Recep Baltaş

Intel.png

Son düzenleme:
İlginçtir ki bu defa güncellemeyi Windows Update direk buldu :D
Çünkü önceki güncelleme olan KB4540409 güncellemesini Windows Update bulamamıştı. Ben de elle indirip Dism ile yüklemiştim.
Zannediyordum ki Insider üyeliği olmayanlara bu güncellemeler hiç dağıtılmıyor. Ancak durum öyle değilmiş.
Şu anda güncelleme indiriliyor. Hadi bakalım.

Ayarlara girince yukarıda hesap resmî, OneDrive yedeklendi, Windows Update yer almıyor.Neden bu versiyonda yok?

Dosya Ekleri

• B7DC757F-D8B5-4562-8BAF-8A0ADD2438C0.jpeg
    B7DC757F-D8B5-4562-8BAF-8A0ADD2438C0.jpeg
    1,3 MB · Görüntüleme: 63
Microsoft sitesinden en son güncel W10 indirdik diyelim orijinal key satılan yerlerden de key alıp W10'u lisansladık, şimdi en can alıcı soru şu: SSD olmayan bir sisteme işlemci anakart ram vb donanımları 2013-2015'ten kalma bir PC'ye W10 olur mu? W10 için illaki 3.000-5.000TL masraf yapıp yeni sistem kurmalı mıyız? W10'u sağlam stabil sorunsuz kullanımı için yeni bir sistem ve SSD illaki şart mı?.

Mesela özellikle Recep Baltaş ve Ali Güngör abilerimiz ne der bu hususta? Üste yazdığım gibi olanlar 3.000-5.000 TL (Min. anakart, işlemci, Ram, 1TB SSD vb) masraf yapamayacak olanlar varsa onlara "Win7 ile yoluna devam et boşver W10'u" der mi merak ediyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı