Windows 10 2004 sürümündeki hatalar bayağı azaltıldı diyorlar. Yaklaşık 1 yıl önce format atmıştım şimdi hem yeni sürüme geçmek hem de temiz bir kurulum gerçekleştirmek istiyorum. Fakat hala bazı sorunlar olduğunu görüyorum. Bu sitede birkaç sorundan bahsediyor fakat tam anlamadım. Bu güncellemenin bana zararları ne olur?
Şu anda ben de kullanıyorum gözüme çarpan bir sıkıntısı olmadı şu ana kadar. Fakat temel sorun olarak fazla RAM yemesi var boşta 1.1 GB yiyor. (Ek olarak Modlu Windows kullanıyorum, normal Windows'larda bu daha da fazla).
Bildiğim kadarıyla tek sorunu %5-%7 arası bir yavaşlatma yapıyor. Değil. 1 ya da 2 hafta içinde de bu sorunu da çözmeyi planlıyor ama her ne kadar düzeltselerde Windows 10 biraz hantal bir işletim sistemi.
Bildiğim kadarıyla tek sorunu %5-%7 arası bir yavaşlatma yapıyor. Değil. 1 ya da 2 hafta içinde de bu sorunu da çözmeyi planlıyor ama her ne kadar düzeltselerde Windows 10 biraz hantal bir işletim sistemi.
Bu kişiye göre değişecek bir şey windows 10 hdd kurulursa yavaş kalır ben de 30 saniyede açılıyordu. Linux ise 10 saniyede açılıyo. Sistem kötüyse seçilmemeli. Bu yazan arkadaşın sistemine bağlı.
Bu kişiye göre değişecek bir şey windows 10 hdd kurulursa yavaş kalır ben de 30 saniyede açılıyordu. Linux ise 10 saniyede açılıyo. Sistem kötüyse seçilmemeli. Bu yazan arkadaşın sistemine bağlı.