Windows 10 Sürüm 2004'e geçmeli miyim?

170553

Kilopat
Windows 10 2004 sürümündeki hatalar bayağı azaltıldı diyorlar. Yaklaşık 1 yıl önce format atmıştım şimdi hem yeni sürüme geçmek hem de temiz bir kurulum gerçekleştirmek istiyorum. Fakat hala bazı sorunlar olduğunu görüyorum. Bu sitede birkaç sorundan bahsediyor fakat tam anlamadım. Bu güncellemenin bana zararları ne olur?

Bildiğim kadarıyla tek sorunu %5-%7 arası bir yavaşlatma yapıyor. Değil. 1 ya da 2 hafta içinde de bu sorunu da çözmeyi planlıyor ama her ne kadar düzeltselerde Windows 10 biraz hantal bir işletim sistemi.

Hocam ben 2004 sürümü sayesinde Linux'a geçtim ve memnunum Windows 10 ile uğraşmak çok sıkıcı

Bildiğim kadarıyla tek sorunu %5-%7 arası bir yavaşlatma yapıyor. Değil. 1 ya da 2 hafta içinde de bu sorunu da çözmeyi planlıyor ama her ne kadar düzeltselerde Windows 10 biraz hantal bir işletim sistemi.
Sata ssd ile kullanıyorum 15 saniyede açılıyor 20. saniyede chrome kullanmaya başlıyorum ? nerde yavaşlık hantallık ?

Bu kişiye göre değişecek bir şey windows 10 hdd kurulursa yavaş kalır ben de 30 saniyede açılıyordu. Linux ise 10 saniyede açılıyo. Sistem kötüyse seçilmemeli. Bu yazan arkadaşın sistemine bağlı.
Sata ssd ile kullanıyorum 15 saniyede açılıyor 20. saniyede chrome kullanmaya başlıyorum ? nerde yavaşlık hantallık ?

Bu kişiye göre değişecek bir şey windows 10 hdd kurulursa yavaş kalır ben de 30 saniyede açılıyordu. Linux ise 10 saniyede açılıyo. Sistem kötüyse seçilmemeli. Bu yazan arkadaşın sistemine bağlı.
O zaman hantal demiceksin windows 10 diyoruz 7 veya xp değil, zaten herkes biliyor ssd için tasarlandığını ssdn yoksa yavaş diye söylenmiceksin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı