Windows 10 sürüm 2004'e geçmeli miyim?

364795

Hectopat
Öncelikle herkese merhaba, benim bir sorum olacak. Sizce Windows 10 sürüm 2004'ü yüklemeli miyim?

Ben 2004 sürümüne güncelledikten sonra mavi ekran hatası ile karşılaştım 2 kere. Yüklememeni öneririm.

Bilinen birkaç büyük sorunu vardı. Sanırım onları da çözdüler. Yani geçmemek için bir sebep bulunmuyor. Ama yerinizde olsam Sonbahar sonuna doğru çıkacak olan 20H2 güncellemesini bekleyip, temiz kurulumla ona geçerdim. Tekrar tekrar kurulumla uğraşmamak için.

Wi-Fi sorunu vardı, çözüldü, kendim yaşamıştım.
SSD'ler için peş peşe TRIM komutu gönderme sorunu vardı, hiç yaşamadım, elle kapatılabilir.

Güncel her zaman daha sağlıklı ve stabilize çalışır. Güncelleme gerekmese zaten çıkartacaklarını düşünmüyorum 2004 sürümüne güncelleyin.

Ben geçtim ve bir sıkıntı yaratmadı. Ama tek faydası artık programa ihtiyaç kalmadan ekran kartı sıcaklığını görebiliyorum. Opsiyonel ama problemler yaşama ihtimaliniz var.

4710HQ ve HD Graphics 4600 ile kullanıyorum, memnunum. Ama herkes memnun olacak diye bir şart yok.

Sistem özellikleriniz nedir?

İşlemci: Intel Core i7-2670QM ekran kartı: AMD Radeon HD 7500/7600 series ve Intel HD Graphics 3000 RAM: 8 GB SSD: 240 GB.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…