Windows 10 sürüm düşürme

saizens

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, hazır sistem aldığımda içinde orijinal olarak yüklü olan 20H2 sürümüyle geldi fakat ben bu sürümü 1909'a düşürmek istiyorum. Acaba herhangi bir şey olur mu, lisansım kaybolur mu? Tekrar 20H2'ye geçmek istersem orijinal Windows sürümüme mi döner? Ve sürüm düşürürken bilgisayarın içindeki dosyalar siliniyor mu? Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

Cevaplarınız için teşekkür ederim, fakat ben temiz kurulum yapmak istemiyorum, sadece dosyalar silinmeden sürümü düşürmek istiyorum bu mümkün değil mi?

Cevaplarınız için teşekkür ederim, fakat ben temiz kurulum yapmak istemiyorum, sadece dosyalar silinmeden sürümü düşürmek istiyorum bu mümkün değil mi?

Dosyayı indirir sin sonra ISO'yu dosya yöneticisiyle açarsın ve setuputan kurarsın dosyalar silinmesin falan oradan seçer kurarsın. ya da diski ikiye bölersin birisine dosyaları atar diğerinde Windows'u kurarsın temiz kurulum seçim ekranında da Win olan diski seçer kurarsın sana kalmış.

Değil, eğer sonradan 20h2 yapsaydınız olabilirdi fakat direk bu şekilde ise mümkün değil.
Anladım, peki şimdi Heidoc'dan iso dosyasını indirip, kursam, sonra diyelim beğenmedim bilgisayarı sıfırlamak istedim, orjinal lisansım geri gelir mi 20H2 Sürümü?, yoksa indirdiğim isonun sıfırlanmış sürümü mü gelir?

Dosyayı indirir sin sonra ISO'yu dosya yöneticisiyle açarsın ve setuputan kurarsın dosyalar silinmesin falan oradan seçer kurarsın.
Hayır öyle birşeye izin vermiyor microsoft temiz kurulum gerekli.
Örneğin w10 dan 8.1'e düşürmek setup.exe ile mümkün olmadığı gibi
sürüm düşürmede mümkün değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı